Proszę o pomoc.

Wyświetlanie 8 odpowiedzi wątku
  • Autor
    Wpisy
    • #143293
      Madrala
      Użytkownik
      • Postów: 6

      witam !

      mam problem

      sciagnołem blokade ślepej kiszki i wymieniłem modól na sportowy

      i idzie 60 km/h a powienein wiencej

      na youtube widziałem że gośc jechał 80 km/h

      posiadam romet 767 2t mam 3400 km.

    • #143304
      ziomek1
      Użytkownik
      • Postów: 556

      jakiej ślepej kiszki? widocznie masz nie ściągnięte inne blokady

    • #143322
      MrBorys15
      Użytkownik
      • Postów: 86

      np.: elektroniczna,w wydechu,gaźniku

    • #143323
      kuba90876
      Użytkownik
      • Postów: 1 103

      a może na wariatorze?

    • #143442
      Madrala
      Użytkownik
      • Postów: 6

      na wariatorze nie sciagałem własnie

    • #143456
      Madrala
      Użytkownik
      • Postów: 6

      a skad wiesz ze na wariatorzze jest

    • #143462
      belebele
      Użytkownik
      • Postów: 258

      Musisz to sprawdzić i wtedy będzie wiadomo czy jest czy nie ma 😉

    • #143469
      Kisiu1981
      Użytkownik
      • Postów: 4 647

      Od tego się zaczyna odblokowanie 2T – od wariatora! Pisałem już tu!

    • #143497
      kargulec12
      Użytkownik
      • Postów: 495

      Masz na wario pewnie to co ja w Romecie 700 2t. Za długa tuleja, po zmianie pasek wchodzi wyżej ale nie na samą górę. Więc trzeba zainwestować w sportowe wario. Mi z 55 na prostej zrobiło się 70-72 a z górki 75-78.

Wyświetlanie 8 odpowiedzi wątku
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button