PROBLEMY Z ODPALANIEM INCA LAMBROS R 2T

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Grupy Dyskusyjne Skutery Inca PROBLEMY Z ODPALANIEM INCA LAMBROS R 2T

Ten temat zawiera 0 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Superes007 Superes007 4 lata, 11 miesiące temu.

Oglądasz 1 post (z 1 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #186622
    Zdjęcie profilowe Superes007
    Superes007
    Użytkownik
    • Postów: 1

    Witam.
    Chciałbym się zapytać co może być przyczyną tego, że moja Inca lambros 2t nie chce czasem odpalać(chodzi mi o odpalanie z rozrusznika kopniaka nie mam), niedawno wymieniłem elektrozawór ssania bo stary był nie sprawny. Wszystko wygląda mniej więcej tak. Przychodzę np. po 2 dniach żeby się nim przejechać próbuje odpalić dotykam rozrusznika, odpala jest wszystko ok. Trochę polatam i postawie go tak na 3h przychodzę znowu i nie chce odpalić kręci niby już łapie prawie odpala tak sie lekko dlawi i nic do wyczerpania akumulatora bym tak mógł. Przychodzę na drugi dzień i czasem odpala a potem znowu tak samo. Raz jest tak raz na odwrót to znaczy że nie wiadomo kiedy odpali kiedy nie jeżeli długo chodził i potem go zgasze i zaraz chcę odpalić to nie ma problemu ale jak dłużej postoi to nie ma szans. Czasami tylko przychodzę go odpalić to odpali bez problemy pochodzi z 2 min na wolnych gaszę go i przychodzę po niego zeby pojeździć np po 3- 4 i nie chce odpalić. Kiedy miałem stary elektrozawór ssania to musiałem go odkrecac i zatykac tą dziurę aby odpalił i tak za każdym razem po dłuższym postoju to znaczy np. 2 lub 3h. Proszę o pomoc. Zbytnio się na tym nie znam. Mam 15 lat. I proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Z góry dziękuje.

Oglądasz 1 post (z 1 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie