Problem ze światłami...

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #44595 Reply
    dodge
    Użytkownik
    • 52
    • Postów: 560
    • Postów: 612

    Cześć !,

    Mam do was pytanie moja maszynka to Romet Router Pluss 50,i nagle przestały mi świecić światła mijania.
    przednie, i myślałem że to tylko żarówka, a sprawdziłem i tylnie też nie działa a gdy przełączyłem na drogowe to świeci normalnie tylne… i przednie też oczywiście, ale długie ;/

    I moje pytanie brzmi.. Czy ma cię pomysł o co chodzi ? i Jak to naprawić ?

    Bo przecież nie mogę jeźdźić rażąc innych kierowców

    Pozdrawiam

    #44596 Reply
    madridista
    Użytkownik
    • 7
    • Postów: 86
    • Postów: 93

    Mam ten sam skuter i miałem podobny problem tylko, że mi nie chciały świecić długie światła.W kloszu przedniej lampy przy żarówce zsunęła mi się blaszka dzięki czemu świeciły mi tylko mijania.Wystarczy ją wyprostować.

    REKLAMA

    SCORPION EXO 520 AIR

    Zobacz co oferuje najlepszy kask motocyklowy w segmencie.

    #44602 Reply
    dodge
    Użytkownik
    • 52
    • Postów: 560
    • Postów: 612

    madridista napisał:

    Mam ten sam skuter i miałem podobny problem tylko, że mi nie chciały świecić długie światła.W kloszu przedniej lampy przy żarówce zsunęła mi się blaszka dzięki czemu świeciły mi tylko mijania.Wystarczy ją wyprostować.

    Ale wtedy tylnie też nie świeciły ?
    Jak się dostać do tego klosza ?

    #44620 Reply
    madridista
    Użytkownik
    • 7
    • Postów: 86
    • Postów: 93

    Tylne świeciły.Dostaniesz się do niego zdejmując plastik przedniego reflektora.

    #44622 Reply
    dodge
    Użytkownik
    • 52
    • Postów: 560
    • Postów: 612

    Spróbuje, zobaczę jakie są efekty i napiszę tu…

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Problem ze światłami...
Twoje informacje:




Back to top button