Problem ze sprzęgłem - Romet RR50 4T.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #148806
    cycus110
    Użytkownik
    • Postów: 2

    Witam mam problem ze sprzęgłem w moim romecie rr50, a mianowicie nie odbija. Nie wiem co się mogło stać bo jeżdżę od tej wiosny i nie za bardzo się znam na takich sprawach. Za pomoc serdecze dzięki i LwG !

    #148809
    degename
    Uczestnik
    • Postów: 990

    Zdejmij linkę sprzęgła przy silniku i sprawdź czy da się poruszyć linką, jeśli tak trzeba odkręcić pokrywkę od strony sprzęgła i zobaczyć co ze sprężyną odpowiedzialną za odbijanie dźwigni na silniku. Może spadła lub pękła.

    Jeśli to nie to będziemy dalej zastanawiać się co poszło nie tak.

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

    #148818
    sylwek62
    Użytkownik
    • Postów: 142

    Jak się nie znasz nic nie dotykaj. Miałem RR i sprzęgło mi ustawiał gościu na przeglądzie i chodziło idealnie… Samo podkręcanie linki nic nie da trzeba ściągać dekielek z prawej strony silnika i tam ustawiać czego nie polecam robić samemu jak nie masz o tym pojęcia…

    #148826
    martin1996a
    Użytkownik
    • Postów: 546

    W rometach rr to jest norma

    #148844
    sylwek62
    Użytkownik
    • Postów: 142

    U Ciebie w piździku to norma… Nie znasz się to się nie wypowiadaj…

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button