problem z uruchomieniem

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Archiwum Jednoślad.pl (2005-2010) problem z uruchomieniem

Ten temat zawiera 8 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez  Anonimowy 9 lata, 11 miesiące temu.

Oglądasz 9 postów - 1 przez 9 (z 9 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #237074

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Siema. kupiłem dysze 70 do longji i po wlozeniu nie chce zapalic. gdy podleje pod swiece pochodzi chwile ale do gaźnika paliwo nie dochodzi nawet gdy kilka razy podleje pod swiece. gaźnik wyczyscilem .. o co w tym chodzić

    #237075

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Wyczyść gaźnik, wężyki…

    #237076

    Anonimowy
    • Postów: 0

    gaźnik czyszczony i wezyki tez

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Odkryj Stylowe Jeansy Motocyklowe City Nomad

    Polska marka, polska produkcja! Zero kompromisów. Najwyższa jakość i zaawansowane technologie. Wykonane z użyciem włókien 100% DuPont™ Kevlar®. Komplet certyfikowanych protektorów SAS-TEC® z regulacją położenia. Dopasowany krój i nowoczesny design. Poczuj styl, bezpieczeństwo i komfort!
    #237077

    Anonimowy
    • Postów: 0

    A może masz dziurawy wężyk podciśnieniowy albo jeszcze można sprawdźić kranik

    #237078

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Tak jak wyżej zobacz kranik może nie ciągnie i paliwo nie leci.

    #237079

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Albo popatrz też czy wszystkie kabelki/wezyki sa dobrze podpięte

    #237080

    Anonimowy
    • Postów: 0

    juz zapalilem go ale duzo się meczylem przy tym ;/ dysza 70 nie jest za duza do serujnego gaźnika ?

    #237081

    Anonimowy
    • Postów: 0

    myślę że nie, a masz stożek? bo jak tak to na pewno nie za wielka

    #237082

    Anonimowy
    • Postów: 0

    nie mam stozka właśnie

Oglądasz 9 postów - 1 przez 9 (z 9 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie