problem z porannym odpaleniem

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Archiwum Jednoślad.pl (2005-2010) problem z porannym odpaleniem

Ten temat zawiera 17 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez  Anonimowy 10 lata, 9 miesiące temu.

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 18 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #240477

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Witam mam taki problem ze jak postoi przez noc to nie chce odpalic, lub zalapie i od razu gasnie jak by paliwa nie dostal. Potem go muszę kpoc z 10 min i zapali. Co to moze byc??

    #240478

    Anonimowy
    • Postów: 0

    może kranik paliwa masz zepsuty i cofa paliwo do baku przez co musisz pompowac zeby go odpalic

     
    Czytaj
    REKLAMA

    ZONTES: Odkryj nowości w segmencie 310

    Futurystyczny design i najlepsze wyposażenie w klasie. System bezkluczykowy, wyświetlacz TFT, full LED. Do tego imponujące osiągi i jakość wyrażana każdym detalem.Poznaj nową markę ZONTES. Wkrótce w salonach.
    #240479

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Dużo było takich tematów, wystarczy poszukać.

    Sprawdź kompresje, świece, ustaw gaźnik, wyczyść filtr powietrza.

    #240480

    Anonimowy
    • Postów: 0

    ale on nie stracil mocy ani nic po prstu nie chce odpalic jak by ssanie nie lapalo

    #240481

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Jak masz automatyczne ssanie to może się zje.. zepsuło :mrgreen:

     
    Czytaj
    REKLAMA

    -10% na wszystko. Dostawa w 24h bez wychodzenia z domu

    Ponad 30 000 części w Sklep Jednoślad.pl z rabatem 10% przy użyciu kodu K8GI6-Q1DVC-4OJH3. Darmowa dostawa od 290 złotych i ekspresowa realizacja z bezpłatnym zwrotem.
    #240482

    Anonimowy
    • Postów: 0

    tylko jak to sprawdzić czy to wina ssania ??

    #240483

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Jak ci już zapali to kopcię? jeśli tak to ssanie jest ok. Ja maiłem taki problem to zobaczyłem wężyk od podciśnienia… był lekko pęknięty wymieniłem go trochę się poprawiło ale jak postał ok. 2dni to dalej musiałem kopać ok. 10min żeby odpalił .. wymieniłem pierścionki i jest ok 🙄

    #240484

    Anonimowy
    • Postów: 0

    chodzi o to ze jak odpali to nie kopci.

    #240485

    Anonimowy
    • Postów: 0

    To najprawdopodobniej ssanie. Bo jakby ssanie bylo wlaczone to by kopcil 😉
    Wez od podobnego skutera przeloz ssanie i sprawdź

    #240486

    Anonimowy
    • Postów: 0

    tylko ze ja mam gaźnik de’llorto z saniem automatycznym ;/

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 18 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie