Problem z pakiem

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Witam mam poterzny problem z pakiem napedowym w PIAGGIO NRG NTT z 97r.Gdy założyłem mu orginalny paski z odpowiednimi wymiarami jest strasznie młotowaty i wogule nie che się zbierać lecz gdy założyłem mu paseczek od BOOSTERA była znaczna poprawa lecz po jakimś czasie pękł i teraz nie wiem co zrobić. Pomożecie ???

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

A na jakim jezdziłeś zanim zacząłeś wymieniać?? Wszystko masz seryjne??

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

To było tak poszły mi łożyska na wałku podczas wymieniania położyłem pasek na widoczynm miejscu a ze mam warsztat to wydawal się podobny do samochodowego pracownikom i wyrzucili go na smieci no i byłem zmuszony kupić nowy w tym samym czasnie założyłem stożek (mam jeszcze wydech hebo new performer ale zanim zginił mi stary pasek on juz był i było wszystko w pożo) gdy złorzylem skutra wclanie nie chcaż isc nawet po regulacji gaźnika rolek zmiany sprzęgła i sprężynęk spszęgłowych dopuki nie założyłem paska od BOOSTERA i zaczął normalnie chodzic

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

MOze miales pasek od boostera bo silnika jakis kombinowany?? Jak od boostera pasowal to zamów taki i po sprawie

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Silnik jest od piaggio wario tez sprzęgło tez ale ten pasek jakmi znowu pujdze to się znerwuje bo i tak poszlao mi kasy na takie badziewie niedosc ze pasek napedowy to pompy wodnej i olejowej no i wentylatorek wario ten od boostera to się rozlecię w drobny mak kupka wiurków i nie wiem jak czy ten tez zaraz nie peknie

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

A to nowy zalorzyles i pękł Jak tak to reklam. A jak pasek oryginalny to moze zly rozmiar ci przyslali

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Własnie nie pasek ten co mi przysłali był dobrych wymiarow pytalem się juz nie jednej osoby i w nie jedym sklepie a tamtego nie che mi zareklamowac bo mówi ze nie jego wiana ale to jest najmiejszy problem co zrobić zeby znowu nie pękł i czmu orginal nie pasuje

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Być może Twój skuter był regulowany na jakimś zjechanym pasku. Proponuje Ci zakupić wymiarowy pasek i dać trochę lżejsze rolki. Podobną sytuacje miałem w aeroxie…

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Nie był regulowany za karzdym razem na nowym paku i z nowyimi rokami i na pasku z odpowiednimi wymiarami nie chodzi nawet jak mu bede zmianiał rolki robiłem to juz zmianialem sprerzynki i to nic nie daje jedynie na tym krotszym paku chodzilo odpowiednio ale nie che zeby mi znowu pękł bo to za duzy wydatek i tak wewliłem w niego juz kupe kasy przez ten sezon

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button