Problem z odpaleniem Router bassa 2013

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #190290 Reply
    puszka9
    Użytkownik
    • 3
    • Postów: 4
    • Postów: 7

    Problem z odpaleniem gdy zdiołem fajke z świecy okazalo się że niema prądu więc co może być nie tak??

    #190302 Reply
    Berg
    Uczestnik
    • 45
    • Postów: 772
    • Postów: 817

    Znaczy się nie ma iskry na świecy? Sprawdź nóżkę boczną i jej wyłącznik.

    REKLAMA

    SCORPION EXO 520 AIR

    Zobacz co oferuje najlepszy kask motocyklowy w segmencie.

    #190439 Reply
    puszka9
    Użytkownik
    • 3
    • Postów: 4
    • Postów: 7

    tak niema iskry na świecy.A jeśli chodzi o stopkę boczną została sprawdzona przeczysiłem styki
    Prąd niedochodzi nawet do cewki zapłonowej ogólnie prąd jest światła rozrusznik ale niema w cewce więc co może być nie tak???

    #190513 Reply
    puszka9
    Użytkownik
    • 3
    • Postów: 4
    • Postów: 7

    Dodam również że ostatnio chciałem przeczyścić magneto więc odkręciłem pokrywę i ten wariator na magneto lecz samego magneto nie ruszałem wyczyściłem z wierzchu i przekręciłem nim trochę i od tego czasu skuter nie pali 🙁

    #190528 Reply
    puszka9
    Użytkownik
    • 3
    • Postów: 4
    • Postów: 7

    napięcie dochodzące do cewki zapłonowej przy użyciu rozrusznika jest 0.05 a gdy próbuje kopniakiem jest 0.10
    użyłem do tego miernika

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Reply #190513 in Problem z odpaleniem Router bassa 2013
Twoje informacje:




Back to top button