Problem z odpaleniem Router bassa 2013

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #190290
    puszka9
    Użytkownik
    • Postów: 7

    Problem z odpaleniem gdy zdiołem fajke z świecy okazalo się że niema prądu więc co może być nie tak??

    #190302
    Berg
    Uczestnik
    • Postów: 817

    Znaczy się nie ma iskry na świecy? Sprawdź nóżkę boczną i jej wyłącznik.

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

    #190439
    puszka9
    Użytkownik
    • Postów: 7

    tak niema iskry na świecy.A jeśli chodzi o stopkę boczną została sprawdzona przeczysiłem styki
    Prąd niedochodzi nawet do cewki zapłonowej ogólnie prąd jest światła rozrusznik ale niema w cewce więc co może być nie tak???

    #190513
    puszka9
    Użytkownik
    • Postów: 7

    Dodam również że ostatnio chciałem przeczyścić magneto więc odkręciłem pokrywę i ten wariator na magneto lecz samego magneto nie ruszałem wyczyściłem z wierzchu i przekręciłem nim trochę i od tego czasu skuter nie pali 🙁

    #190528
    puszka9
    Użytkownik
    • Postów: 7

    napięcie dochodzące do cewki zapłonowej przy użyciu rozrusznika jest 0.05 a gdy próbuje kopniakiem jest 0.10
    użyłem do tego miernika

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button