Problem z odpalaniem Router Bassa.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #125866 Reply
    RouterBassia
    Użytkownik
    • 4
    • 15Postów:

    witam jestem posiadaczem router bassa 😉 jest tam cylinder 80,głowica 80 no i problem poleg na tym że nie chce odpalić, gaźnik czyściłem itd…jedyne czego nie mam to ssania elektrycznego bo sie zeppsuło możliwe że to przez to ? aha dodam jeszcze że jak wstrzyknę paliwa bezpośrednio do gaźnika (iglicy pod dekielek) to na chwile odpali…z góry dziękuje

    #125869 Reply
    Anonim
    Nieaktywny
    • 82
    • 3 102Postów:

    Spróbuj odpalić na lekko przekręconej manetce.

    #128953 Reply
    crazydam975
    Użytkownik
    • 0
    • 18Postów:

    To logiczne że nie odpala przez ssanie. Ale zrób tak nalej benzyny centralnie do silnika czyli jak masz gaźnik to jest kolanko które odkręć i wlej tam paliwo zakręć z gaźnikiem nalej troszeczkę benzyny do iglicy i zapal z całym gazem jak się nie da to elektro zawór ssania wymień i będzie gitara.POZDRAWIAM

    #128958 Reply
    Sparrow93
    Użytkownik
    • 7
    • 298Postów:

    Jeżeli nie ma elektrozaworu ssania to ssanie jest cały czas włączone bo nie ma tej iglicy co by zamknęła kanalik… Więc to nie wyjaśnia problemu z odpalaniem…

    #128960 Reply
    Bartolini
    Użytkownik
    • 5
    • 373Postów:

    Kranik podciśnieniowy sprawdź.

    #130609 Reply
    Daniel Głowa
    Użytkownik
    • 1
    • 34Postów:

    Popsuty kranik, filtr paliwa zapchany lub zapchany przewód od paliwa. Innych możliwości nie ma. Sanie nie ma nic do tego bo jest wyłączone cały czas albo jest włączone i powinien odpalić bez większych problemów. O ile jest wszystko wporzątku z iskrą.

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Problem z odpalaniem Router Bassa.
Twoje informacje:




Back to top button