Problem z odpalaniem

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Skutery Problem z odpalaniem

Ten temat zawiera 8 odpowiedzi, ma 7 głosów i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Pawlo122 Pawlo122 7 lata temu.

Oglądasz 9 postów - 1 przez 9 (z 9 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #88478
    Zdjęcie profilowe Pawlo122
    Pawlo122
    Użytkownik
    • Postów: 16

    Witam wszystkich, dzisiaj chciałem odpalić Cpi Aragona za pierwszym razem udało mi się ale mi zgasł, potem próbowałem jeszcze kilka razy ale to nic nie dało. Spróbowałem zapalić go na nóżke dwa razy zapalił, ale od razu zgasł. Wiecie może o co chodzi co się z nim może dziać, dodam też że jak jadę i powoli puszczam gaz to on gaśnie nie przygasa, ale całkiem gaśnie podczas drogi. Nic w nim nie wymieniałem ani nie regulowałem, może trzeba by wymienić filtr powietrza? Jeżeli ktoś wie to proszę o pomoc. Dzięki

    #88480
    Zdjęcie profilowe Semir
    Semir
    Użytkownik
    • Postów: 152

    Wyczyść gaźnik. Sprawdź przewody od paliwa.

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Junak 126 teraz za 279,95 zł miesięcznie

    Wybierając nowego Junaka 126 możesz skorzystać z promocyjnego finansowania RSSO 0% bez ukrytych kosztów i wpłaty własnej. Już za 279,95 zł miesięcznie (20 rat 0%) możesz wyjechać z salonu nowym motocyklem Junak 126!
    #88483
    Zdjęcie profilowe DooOminO
    DooOminO
    Użytkownik
    • Postów: 1 610

    Pawlo122 napisał:

    Witam wszystkich, dzisiaj chciałem odpalić Cpi Aragona za pierwszym razem udało mi się ale mi zgasł, potem próbowałem jeszcze kilka razy ale to nic nie dało. Spróbowałem zapalić go na nóżke dwa razy zapalił, ale od razu zgasł. Wiecie może o co chodzi co się z nim może dziać, dodam też że jak jadę i powoli puszczam gaz to on gaśnie nie przygasa, ale całkiem gaśnie podczas drogi. Nic w nim nie wymieniałem ani nie regulowałem, może trzeba by wymienić filtr powietrza? Jeżeli ktoś wie to proszę o pomoc. Dzięki

    filtr sie czysci.

    .. Bez polskich znak’o’w .
    #88495
    Zdjęcie profilowe ProblemzRoxem
    ProblemzRoxem
    Użytkownik
    • Postów: 12

    A paliwo nowe wlewałeś?

    #88500
    Zdjęcie profilowe DooOminO
    DooOminO
    Użytkownik
    • Postów: 1 610

    ProblemzRoxe… napisał:

    A paliwo nowe wlewałeś?

    Ja jezdzilem na benzynie z przed 4lat ktora stala w javie i bylo ok wiec watpie..

    .. Bez polskich znak’o’w .
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Kominiarka motocyklowa teraz za 10,59 PLN z tanią i szybką wysyłką

    Zadbaj o swoje zdrowie na motocyklu. Kominiarka pod kask to ochrona Twoich górnych dróg oddechowych i komfort termiczny w chłodne dni. Wysyłka w 24h. Paczkomat 12,50 PLN i darmowy zwrot do 14 dni.
    #88567
    Zdjęcie profilowe Omegos1996
    Omegos1996
    Użytkownik
    • Postów: 120

    jaki ma przebieg? bo możliwe że świeca pada już

    Chętnie pomogę gg 44212742
    #88597
    Zdjęcie profilowe
    Anonimowy
    • Postów: 2 986

    Sprawdź świecę, przeczyść filtr powietrza i wyczyść gaźnik. Rób po kolei, a w końcu dojdziesz co było nie tak.

    #88609
    Zdjęcie profilowe pumbaa
    pumbaa
    Użytkownik
    • Postów: 15

    zobacz moze dostaje za duzo benzyny i go zalewa ja tak miałem ?

    POZDRAWIAM
    #88655
    Zdjęcie profilowe Pawlo122
    Pawlo122
    Użytkownik
    • Postów: 16

    Ok dzięki jak będę miał czas to zobaczę, napisze co się dowiedziałem.

Oglądasz 9 postów - 1 przez 9 (z 9 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie