Problem z odpalaniem

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Archiwum Jednoślad.pl (2005-2010) Problem z odpalaniem

Ten temat zawiera 21 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez  Anonimowy 8 lata, 10 miesiące temu.

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 22 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #211058

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Witam, Mam aeroxa z 1998r po tuningu wymienione są wydech gaźnik 21mm cylinder malossi sport.Problem polega na tym że jak chcę go odpalić muszę ściągnąć filtr stożkowy i zatkać szmatką gaźnik. Robię tak gdzy jest zimny i jak postoi więcej niż 30 min WTF HELP

    #211059

    Anonimowy
    • Postów: 0

    ssanie nie działa na 10000%

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Poznaj Junaka M12 Vintage 125 na prawo jazdy B

    Bądź oryginalny i wyróżnij się na drodze z Junakiem M12 Vintage 125. Niezawodny silnik z wtryskiem paliwa. Szprychowe, duże koła. System hamulcowy CBS. Do tego matowe malowanie i potężna doza komfortu zarówno podczas jazdy po mieście, jak również wszędzie tam, gdzie poniesie wzrok. Spełnij swoje marzenia o nowym Junaku. Już za 8 799 PLN.
    #211060

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Regulacja gaźnika – dostaje za dużo powietrza a za mało paliwa …

    A na ciepłym ? Odpala bez problemu ?

    #211061

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Gdy ci na zimnym nie odpala to ściągnij wężyk od podciśnienia i zassaj na chwile ustami i załóż go z powrotem, po chwili powinien odpalić 😉

    #211062

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Myśle tak jak Wrona,
    ssanie nie działa !!!

    Mnie nie działało też nie mogłem odpalić ale naprawiłem i ładnie pali

     
    Czytaj
    REKLAMA

    UNIWERSALNE KUFRY BOCZNE. KOMPLET ZA 529,00 zł. Darmowa wysyłka

    Uniwersalne motocyklowe kufry boczne ADV wraz ze stelażami w zestawie. Wykonane z lekkiego, wytrzymałego i odpornego na uderzenia polipropylenu. Posiadają elementy odblaskowe. Zamykane na zamek. Dwa kluczyki w komplecie. Wysyłka w 24h.
    #211063

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Ale ssanie mam ręczne i działa na 100%

    [ Dodano: 02-10-2010, 22:10 ]
    ale na v-maxie przerywa jakby chciał a nie mógł szybciej jechać i dźwięk jakby chciał biek zmienić:) takie jakby odcięcie :/

    [ Dodano: 02-10-2010, 22:11 ]
    bieg*

    [ Dodano: 02-10-2010, 22:12 ]
    na ciepłym bez problemu pali aaaa i nie wiem czy ma to coś wspólnego ale akumulator siadł i z kopa idzie 😀

    #211064

    Anonimowy
    • Postów: 0

    gaźnik wyreguluj tak jak Rudy radzi i później napisz co i jak

    #211065

    Anonimowy
    • Postów: 0

    a samemu to zrobię ?

    #211066

    Anonimowy
    • Postów: 0

    po tym pytaniu na 95% jestem pewny, że nie, nie zrobisz tego sam…

    #211067

    Anonimowy
    • Postów: 0

    http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=48 <- tam jest pomoc
    Temat jest staryyyy i nie ma polskich znaków …
    Jak się nie połapiesz to możesz na necie poszukać innego bo jest to na prawdę proste i jeśli poczytasz to sam to zrobisz 🙂

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 22 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie