Problem z odpalaniem

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Motocykle 125 Problem z odpalaniem

Ten temat zawiera 2 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Fragi Fragi 2 miesiące temu.

Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #660815
    Zdjęcie profilowe Fragi
    Fragi
    Użytkownik
    • Postów: 17

    Jestem posiadaczem Barton Hypera z 2019r. Na wtrysku.

    Motocykl dopiero co do mnie przyjechał. Ma małe problemy z odpalaniem, muszę przygazowac żeby odpalił, nawet jeśli jest rozgrzany. Dzisiaj po 15kilometrach nie chciał mi w ogóle odpalić i musiałem brać go na pycha. Po dojechaniu 5km zaczął już normalnie odpalać. Było słychać że kręci tylko jakby paliwa nie dostawał. Czy może być to wtrysk do regulacji?

    #660817
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 17 486

    nie wnikaj. na gwarancje go pchaj.

    p.s. Gdzie są ci wspaniali bartnowcy który sie tu natchmiast pojawiaja i zachwalają?

    ziuuummmm…. (nie bije piany na PW)
    #660833
    Zdjęcie profilowe Fragi
    Fragi
    Użytkownik
    • Postów: 17

    Pojadę na serwis, ale z czystej ciekawości, co to może być? Serwis dopiero za tydzień mam

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Kliknij i wygraj wyprawę po Ameryce z Motul

    Weź udział w konkursie Motul i przeżyj niezapomnianą przygodę. Wygraj wyprawę motocyklową marzeń po Ameryce, wodoodporny plecak lub jeden z 500 zestawów Motul. Masz czas tylko do końca czerwca!

Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie