Problem z ładowaniem Romet Zetka 50

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Motorowery Problem z ładowaniem Romet Zetka 50

Ten temat zawiera 3 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe Wombat Wombat 2 miesiące temu.

Oglądasz 4 posty - 1 przez 4 (z 4 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #662822

    Łukasz Myśliński
    Użytkownik
    • Postów: 4

    Witam. Ostatnio zauważyłem że w moim Romecie nie mam ładowania akumulatora. Tzn nie wiem czy problem stoi po stronie akumulatora czy motoru ponieważ gdy akumulator mi się rozładuje to ze świateł działają tylko pozycyjne a kierunków nie ma w ogóle. Akumulator jak naładuje działa wszystko elegancko, jednak naładowany akumulator starcza mi na półtorej dnia i potem pada. Jakieś pomysły jak to naprawić i co na prawdę mu dolega?
    Podrawiam

    #662826
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 17 818

    no pewnie mu dolega brak ładowania. ale to sie mierzy czy jest czy nie ma a nie zgaduje

    ziuuummmm…. (nie bije piany na PW)
     
    Czytaj
    REKLAMA

    SŁONECZNA OFERTA SUZUKI

    AdvertisementStreet czy Adventure? Teraz w tej samej cenie!
    #662827

    Łukasz Myśliński
    Użytkownik
    • Postów: 4

    A jak to się mierzy?

    #662829
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 17 818

    na prawde aż tak sobie nie radzisz?

    https://www.google.com/search?ei=OTTcXN7WC4aorgTYyLIQ&q=pomiar+%C5%82adowania+motorower&oq=pomiar+%C5%82adowania+motorower&gs_l=psy-ab.3..33i21.25454.27009..27612…0.0..0.311.884.3j1j1j1……0….1..gws-wiz…….0i71j0i22i30j33i160.0Qr6VmkauUU

    • Odpowiedź ta została zmodyfikowana 2 miesiące temu przez Zdjęcie profilowe Wombat Wombat.
    ziuuummmm…. (nie bije piany na PW)
    • Odpowiedź ta została zmodyfikowana 2 miesiące temu przez Zdjęcie profilowe Wombat Wombat.
Oglądasz 4 posty - 1 przez 4 (z 4 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie