Problem z forum…

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Jednoślad.pl Problem z forum…

Ten temat zawiera 46 odpowiedzi, ma 14 głosów i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe gbr gbr 1 lat, 2 miesiące temu.

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 47 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #167117
    Zdjęcie profilowe
    Anonimowy
    • Postów: 2 986

    Droga Administracjo mam problem z oknem do pisania postów, mianowicie kiedy jest więcej niż 15 postów i pojawia się druga strona nie wyświetla się ww. okno. Dziwna sprawa, na 3 różnych przeglądarkach to samo, dodatkowo sprawdzane na Win Phone 8 i Androidzie. Wszędzie mam to samo. Może któryś z userów ma podobnie?

    #167118
    Zdjęcie profilowe kuba90876
    kuba90876
    Użytkownik
    • Postów: 1 103

    Mam tak samo. Jeżeli wątek ma poniżej 15 postów wszystko jest dobrze. Jeżeli jest powyżej 15 automatycznie znika mi okno dodania postu.

    #167119
    Zdjęcie profilowe
    Anonimowy
    • Postów: 2 986

    Ok, czyli to nie wina mojego kompa, bo już się szykowałem do głębszych poszukiwań.

     
    Czytaj
    REKLAMA

    PRZESIĄDŹ SIĘ NA MIEJSKĄ 125!


    Odbierz pakiet akcesoriów o wartości 400 zł i ruszaj w miasto.
    #167124

    Krzysztof Filochowski
    Użytkownik
    • Postów: 43

    W takim razie prosimy o poprawienie błędu Drogą Administrację bo i u mnie jest to samo 😀

    #167131
    Zdjęcie profilowe Deep_Nothingness
    Deep_Nothingness
    Użytkownik
    • Postów: 538

    Też to mam i też myślałem, że to coś z moją przeglądarką. Sprawdzane na dwóch komputerach. Z tym, że u mnie jak się drugi raz naciśnie symbol drugiej strony, to wyskakuje krzak z napisem, że strona nie została odnaleziona.

    Image and video hosting by TinyPic

    Było, ale się zmyło:
    Zipp Quantum RS
    Toros F16
    Keeway Hurricane
    Obecnie lata:
    Romet K125
    #167160
    Zdjęcie profilowe Chinol_180
    Chinol_180
    Użytkownik
    • Postów: 638

    Panowie, ja sobie zasadniczo dałem już siana z… tupaniem i krzyczeniem. 🙁
    *
    Sygnalizowałem problem jeden, drugi i nawet trzeci (Wombat też się udzielał) i nadal jest… SIARA. 🙁
    *
    Przyszło… NOWE i jest NOWE, ale czy jest lepsze? NIESTETY, ALE NIE JEST. 🙁
    *
    Wyświetlanie stron z deka szwankuje (1).jpg
    *
    Wyświetlanie stron z deka szwankuje (2).jpg
    *
    Może wrócę tutaj znowu, jak to znormalnieje. Może, bo czasem bywało nawet miło. 😉
    Zaistniało u mnie zjawisko… LWG, ale to jeszcze nie ZOW. I dla jasności, LWG to Lekkie Wk… Gościa, a ZOW to już Zespół Ostrego Wk… ;DDD

    [img]http://r9.fodey.com/2313/8a55b5f6e435427db5f8043862c087cb.0.gif[/img]
    #167170
    Zdjęcie profilowe Kristop
    Kristop
    Użytkownik
    • Postów: 1 162

    Już bym wolał powrót do poprzedniej wersji…

    #167176
    Zdjęcie profilowe Filippo73
    Filippo73
    Użytkownik
    • Postów: 477

    Do Mazowieckiej nic nie daje się dopisać już od kilku dni!!!

    #167180
    Zdjęcie profilowe Kristop
    Kristop
    Użytkownik
    • Postów: 1 162

    Do tematu kisia o benzerze to samo.
    I TERAZ JEST PROBLEM ZE ZMIANĄ STRON, JAK SĄ 2 TO JEST NA 2, A PODŚWIETLA SIĘ PIERWSZA, ŻE CHCĄC ZMIENIĆ NA 2 WYSKAKUJE TEKST JAK CHINOL POKAZAŁ…

    #167202
    Zdjęcie profilowe Leszek Śledziński
    Leszek Śledziński
    Jednoślad.pl
    • Postów: 2 359

    Hej.
    Dzięki. Faktycznie jest problem. Działamy – naprawiamy.

    Testuję nowy Jednoślad.pl 🙂
Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 47 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie