Problem z elektryka

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #38843
    kox
    Użytkownik
    • 1
    • 3Postów:

    Witam 😉
    Mam skuter marki : Hanglong, Typ : LB50QT-21 .Mam z nim pewien problem. Akumulator mi nie laduje nawet jak skuter jest wlaczony, swiatla nie chadza, zadne wskazniki, odpalac moge tylko z kopki mechanicznie ale i tak nie chodzi zadna elektryka. Bylbym wdzieczny za kazde informacje typu : co to moze byc, gdzie to dostane, za ile to kupie, i gdzie to sie znajduje w skuterze. Dzieki z gory za kazde info 🙂 Dodam jeszcze ze bezpiecznik i akumulator sa w porzadku

    #38894
    Twister
    Użytkownik
    • 10
    • 62Postów:

    Być może któraś z kości sie wypieła i po prostu trzeba ja włorzyć A światła nie działają ci nawet jak już jest skuter odpalony ?

    #38895
    degename
    Uczestnik
    • 8
    • 988Postów:

    Sprawdź bezpiecznik.

    #38900
    Kapuchon
    Użytkownik
    • 18
    • 2 689Postów:

    degename napisał:

    Sprawdź bezpiecznik.

    kox napisał:

    Dodam jeszcze ze bezpiecznik i akumulator sa w porzadku

    🙂

    #38920
    Twister
    Użytkownik
    • 10
    • 62Postów:

    Jak dla mnie to kość po prostu sie wypieła tak jak u mnie, tylko dziwi mnie że światła nie chodzą bo powinny ciągnąć prąd z prądnicy..

    #38929
    degename
    Uczestnik
    • 8
    • 988Postów:

    Bezpiecznik może wyglądać na dobry ale mieć dużą rezystancję lub może być przerwany przy samym mocowaniu a wtedy wygląda na dobry ale nie przewodzi.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button