Romet 727 Premium – problem z elektryką.

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Serwis Romet 727 Premium – problem z elektryką.

Ten temat zawiera 1 odpowiedź, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe snajper061 snajper061 5 lata, 8 miesiące temu.

Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #176581
    Zdjęcie profilowe mkkociamber
    mkkociamber
    Użytkownik
    • Postów: 118

    Witam serdecznie! Słuchajcie mam dość duży problem jakieś pół roku temu rozebrałem swojego romka w celu wyczyszczenia go i odłączyłem całą instalacje przednią (tą pod czachą) i dzisiaj wszystko poogarniałem tzn klakson trąbi 😀 kierunki świecą ale rozrusznik nie kręci gdyż trzeba podłączyć czujniki stopu a jak je podłącze to kręci ale stop świeci się non stop. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to podłączyć prawidłowo najlepiej jakby wspomógłby się fotkami ale jakby ktoś mi powiedział jak to podłączyć to był bym wdzięczny max :))) z góry dzieki!

    #176585
    Zdjęcie profilowe snajper061
    snajper061
    Użytkownik
    • Postów: 692

    podłączone masz dobrze,to wina czujnika a którego to już sam sprawdź jeden z nich nie rozłącza

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Weź udział w konkursie Motul Azja Tour. Poznaj proste zasady.

    Wygraj wyprawę motocyklową po górskich szlakach Kirgistanu. Dzika przyroda, adrenalina i spartańskie warunki gwarantowane! Sprawdź swoje siły na trasie wiodącej przez kaniony, przełęcze oraz wzdłuż górskich jezior. Sprawdź również setki innych nagród od Motul.
Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie