Problem z elektryką?

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Serwis Problem z elektryką?

Ten temat zawiera 6 odpowiedzi, ma 3 głosy i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe kuba90876 kuba90876 6 lata, 9 miesiące temu.

Oglądasz 7 postów - 1 przez 7 (z 7 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #141365
    Zdjęcie profilowe ProMas
    ProMas
    Użytkownik
    • Postów: 4

    Mam problem z elektryką . Jezdziłem na moim junaku i gdy jusz go odstawiałem do garażu to nagle wyłączyła się elektryka jak by wogule nie było pradu w całym motorowerze ani ” Świateł ani kontrolki zero pradu nwm jak to Naprawić lub co sie mogło zepsuć ?

    Prosze o pilny kontakt lub pomoc !

    „LwG” .:ProMas:.
    #141373
    Zdjęcie profilowe Bartol
    Bartol
    Użytkownik
    • Postów: 161

    moze sie klema od akumulatora odlaczyla, sprawdz a jesli nie to pewnie bezpiecznik albo gdzies sie kabel odlaczyl albo urwal.

    Jeden, Dwa, Trzy, Cztery i RAKIETAAA!!!!!
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Weź udział w konkursie Motul Azja Tour. Poznaj proste zasady.

    Wygraj wyprawę motocyklową po górskich szlakach Kirgistanu. Dzika przyroda, adrenalina i spartańskie warunki gwarantowane! Sprawdź swoje siły na trasie wiodącej przez kaniony, przełęcze oraz wzdłuż górskich jezior. Sprawdź również setki innych nagród od Motul.
    #141374
    Zdjęcie profilowe ProMas
    ProMas
    Użytkownik
    • Postów: 4

    Sprawdzałem Kable i nigdzie nie ma problemu bezpiecznik wymieniłem ?

    „LwG” .:ProMas:.
    #141376
    Zdjęcie profilowe Bartol
    Bartol
    Użytkownik
    • Postów: 161

    a Akumulator sprawdziles?

    Jeden, Dwa, Trzy, Cztery i RAKIETAAA!!!!!
    #141377
    Zdjęcie profilowe ProMas
    ProMas
    Użytkownik
    • Postów: 4

    Ale dzieki za motywacje sprawdze jeszcze raz 🙂

    „LwG” .:ProMas:.
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Torba motocyklowa Junak. Kup teraz

    Jesteś fanem marki Junak i szukasz uniwersalnej torby, którą możesz zabierać ze sobą wszędzie gdzie tylko zechcesz.
    #141379
    Zdjęcie profilowe ProMas
    ProMas
    Użytkownik
    • Postów: 4

    Akumulator pełny działa ?!

    „LwG” .:ProMas:.
    #141380
    Zdjęcie profilowe kuba90876
    kuba90876
    Użytkownik
    • Postów: 1 103
Oglądasz 7 postów - 1 przez 7 (z 7 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie