Problem :(

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #64565 Reply
    quatro1480
    Użytkownik
    • 4
    • Postów: 4
    • Postów: 8

    Witam. Mam problem ze swoim skuterem. Jest to chiński 4t. Przebieg 2700km. A więc przejdźmy do problemu. Skuter nie odpala. Normalnie kręci, świeca kawa z mlekiem, iskra jest. Jak myślicie dlaczego nie odpala? Może wina automatycznego ssania? Miałem dziwną rzecz. Dolałem ręcznie paliwo do filtra paliwa i skuter odpalił za 3 kopniakiem. Sam już nie wiem co to może być. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

    #64566 Reply
    Hiszpan36
    Użytkownik
    • 7
    • Postów: 72
    • Postów: 79

    Zdejmij wężyk z filtra i zapełnij go paliwem, przy baku możesz mieć elektrozawór. Przy zgaszonym silniku on nie puści. Taka moja propozycja bo ja miałem podobnie.

    REKLAMA

    SCORPION EXO 520 AIR

    Zobacz co oferuje najlepszy kask motocyklowy w segmencie.

    #64567 Reply
    quatro1480
    Użytkownik
    • 4
    • Postów: 4
    • Postów: 8

    A i zapomniałem dodać, że na ciepłym silniku odpala za pierwszym razem. Ale ostatnio to kompletnie na zimnym nie moge go odpalić.

    #64569 Reply
    Hiszpan36
    Użytkownik
    • 7
    • Postów: 72
    • Postów: 79

    zobacz czy Ci paliwo nie ucieka gdzieś z przewodu…

    #64589 Reply
    quatro1480
    Użytkownik
    • 4
    • Postów: 4
    • Postów: 8

    Paliwo nie ucieka mi z przewodu.

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Problem :(
Twoje informacje:




Back to top button