Problem!

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #152726 Reply
    ElBum
    Użytkownik
    • 6
    • Postów: 33
    • Postów: 39

    Witam 😉
    kupiłem na allego moduł http://allegro.pl/tunigowy-modem-modul-2t-falcon-zipp-inca-benzer-i3770395742.html
    I problem polega na tym że niewiem jak podpiąc do niego przejściówką…
    Kabelki od modułu:
    Czarno-biały
    Czerwono-czarny
    Biało-czerwony
    Od przejściówki:
    Czarny
    Czerwony
    Niebieski
    Które z którym połączyć i jak?? Prosze o odpowiedź

    #152735 Reply
    martin1996a
    Użytkownik
    • 47
    • Postów: 499
    • Postów: 546

    Elbum jutro ci napisze po 15 bo mam go w garażu , może jak mi się uda to zrobie zdjęcie

    #152745 Reply
    martin1996a
    Użytkownik
    • 47
    • Postów: 499
    • Postów: 546

    czarny z pomarańczowym w kosce podłącz do niebieskiego do kostki, różowy do różowego, czarno-biały do białego, a różowo-biały-czarny do różowo białego i gotowe sory że tak późno ale próbowałem dodać zdjęcia

    #152778 Reply
    ElBum
    Użytkownik
    • 6
    • Postów: 33
    • Postów: 39

    Ale ja mam wgl innego koloru te kabelki… coś musiało Ci sie pomylić

    #152781 Reply
    Chinol_180
    Uczestnik
    • 2
    • Postów: 636
    • Postów: 638

    Jak ogarniesz już ten temat, to podziel się potem wiedzą dla innych:

    http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2611961.html

    #152782 Reply
    martin1996a
    Użytkownik
    • 47
    • Postów: 499
    • Postów: 546

    elbum mi sie nic nie pomyliło taki mam ten moduł i kable ,

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Problem!
Twoje informacje:




Back to top button