Prawko procedura
Dodaj nowy temat na forum! › Forum › Prawo Jazdy › Prawko procedura
Ten temat zawiera 1 odpowiedź, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez Krupek 3 lata, 9 miesiące temu.
- AutorWpisy
- 15 lutego 2016 o 19:26 #297450
Witajcie, może ktoś mi tu wyjaśni bo gubię się w tych przepisach…
Chcę zdać egzamin bez wyskładów, rozumiem że to tak wygląda:
-robimy PKK
-zdajemy teorię w wordzie
-zapisujemy się do osk na jazdy
-zdajemy praktyke
-odbieramy prawko 🙂Dobrze to rozumuje czy jednak coś pomieszałem? Bo znajomi jedni mówią tak drudzy inaczej… Aż nie wiadomo kogo słuchać 😀 Z góry dzięki 😉 PS. Nie chce linków bo tam też różnie piszą, potrzebuje odpowiedzi od kogoś ktto zna się na tym i wie jak to się robi 😀
15 lutego 2016 o 20:12 #297456Nie wiem jak to dokładnie wygląda pomijając teorie w osk ale moje B wyglądało tak
Robimy PKK
Przechodzimy teorie i praktykę w OSK w tym jest egzamin wewnętrzny i musisz go zdać bez tego nie dadzą Ci zrobić egzaminów w Wordzie
Zapisujesz się do Wordu zdajesz teorie i praktykę idziesz do urzędu płacisz 100,50zł i po ok 10 dniach masz prawkoSmart Fortwo(prawie skuter :D)CzytajREKLAMAKup motocykl Triumph i zyskaj do 25%
Wyprzedaż Triumph w ramach akcji Używany Gwarantowany. Skontaktuj się z autoryzowanym dealerem i kup sprawdzony motocykl z niewielkim przebiegiem bez ryzyka. Skorzystaj także ze specjalnych rabatów w ramach wyprzedaży nowych motocykli z rocznika 2019. - AutorWpisy
Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie