Pomocy Światła nie działają

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Archiwum Jednoślad.pl (2005-2010) Pomocy Światła nie działają

Ten temat zawiera 8 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez  Anonimowy 12 lata, 1 miesięcy temu.

Oglądasz 9 postów - 1 przez 9 (z 9 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #271697 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    mama aprilie amico nie świeci mi lampa tylna i przednia niewiem co zrobić ma ktoś jakis. pomysł jak to naprawić aha sprawdzałem ładowanie czy jest i jest dobre .

    #271698 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    A sprawdziłeś żarówki?? 😛 może kable gdzieś są walnięte

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Poznaj Junaka M12 Vintage 125 na prawo jazdy B

    Bądź oryginalny i wyróżnij się na drodze z Junakiem M12 Vintage 125. Niezawodny silnik z wtryskiem paliwa. Szprychowe, duże koła. System hamulcowy CBS. Do tego matowe malowanie i potężna doza komfortu zarówno podczas jazdy po mieście, jak również wszędzie tam, gdzie poniesie wzrok. Spełnij swoje marzenia o nowym Junaku. Już za 9 199 PLN.
    #271699 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    sprawdziłem sa ok

    #271700 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    może wczniki swiateł, albo bezpieczniki. Jest stop?? A klakson, albo kierunki są??

    #271701 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    elo juz wiem co jest przyczyną coś w magnecie ale już 3 dni męczył się z tym bo nie chce zejść . dorobić ściągacz z balchy 3 i mi się cała wygięła i nic nie zeszło nie wiem co jest grane 🙁

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Poznaj Garaż BMW pełen motocykli gotowych do odbioru.

    W ofercie Garaż BMW odnajdziesz fabrycznie nowy bądź używany motocykl w doskonałym stanie. Wejdź i sprawdź jak blisko jest Twój wymarzony motocykl BMW. Skorzystaj z atrakcyjnego finansowania w programie BMW 3asy ride
    #271702 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    jak wygina się Ci blacha i wkręcić całą śruby na ściągaczu to puknij z wyczuciem w magneto małym młotkiem powinno zeskoczyć ze stożka

    #271703 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    najlepiej puknij przez deseczkę albo użyj gumowego/drewnianego młotka

    #271704 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    To że nie masz świateł to może był urwana-zażniedziala masa jest koło iskrownika
    Jak by to było magneto to by ci nierówno chodzić

    #271705 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    tak właśnie napise?m źle iskrownik jest zepsuty ale magneto ani rusz niewem jak je zdjac blaccha którą miałem przykrecon? w tych 3 dziurach zjechać się gwint i pozostało mi tylko tym jednym sposobem kupić scięgacz 🙁 ale jutro pojade do znajomego może mi dorobi 🙂

    [ Dodano: 2008-08-29, 21:06 ]
    No i drodzy koledzy kupiłem nowy stator iiiiii nic
    dalej nie swieca niewem może wy??cznik muszę to sprawdzić :(:(:(:(

Oglądasz 9 postów - 1 przez 9 (z 9 łącznie)
Odpowiedz do: Pomocy Światła nie działają
Informacje o Tobie: