Podział modów

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Siema,
    Ja w sprawie tego http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=4295
    Bo mówimy, żeby czyścić każdy swój dział, a ten podział już jest stary jak … bardzo

Więc przydało by się go zaktualizować…
    Ja biorę: Sprawy organizacyjne, Nonsens, Stunt, ogólna pomoc (jak poprawianie linków, głupich błędów itp.) – czyli jak zawsze 🙂 Głównie zawsze na szybko poprawiam na SB jak ktoś się walnie z jedną wypowiedzią i poprawia się w drugiej to kasuję tą drugą i poprawiam pierwszą 😛

Trzeba to znowu poustalać co dla kogo … No i potem znowu zmiany jak wejdą te nowe działy tak jak ma być od dawna już -.-

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Mi jak chcecie to moda skasujcie … Bo rok szkolny ja klasa maturalna to trochę zajebania bede mial i nie wiem ile czasu bede mial na wchodzenie na forum 🙄 😥

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ja tam w serwisie siędzę…

Wino, klasa maturalna to największe luzy – mniej przedmiotów, laba na całego, bo przygotowujesz „pracę maturalną”. Ściema jak nie wiem co… Cały rok wakacji jakby 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

po cholere to dzielić ja się pytam ?? widzisz błąd to go poprawiasz , przecież zobaczę błąd to go nie zostawię… o bo to nie mój dział

poporstu trzeba przywrócić opcje zgłoś ten post do moda itp

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

to nie tak Wrona… Chodzi o takie akcje jak teraz – wielkie sprzątanie, wtedy każdy odsyfia swój dział. A tak to wiadomo, że co kto widzi to poprawia…

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

o to to to to własnie jacob …

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ja mogę wziasc Maszyny użytkowników

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

moj od zawsze jest ogolny i tam jest porzadek, nic robic nei muszę 😀 reszta się dzielcie sami:P
    w motocyklach tez jest spokoj 🙂

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

rób0ta co chceta , tylko nie dawać mi giełdy , ja i tak jak widzę syf to się go pozbywam

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button