Peugeot Squab/Trekker – przerwy w przyśpieszeniu
- This topic has 5 odpowiedzi, 2 głosy, and was last updated 7 years, 11 months temu by
Wombat.
-
AutorWpisy
-
24 czerwca 2015 dnia 11:50 #193444
Witam wszystkich. Mam problem, a mianowicie zakupiłem ostatnio skuter marki Peugeot Squab ( to samo co Trekker ). Sprawa wygląda w ten sposób że skuter nie ma siły wyrwać na koło. Ma problem z ruszeniem na prostej, nie wspominając o górkach. Jak już ruszy to do 50km/h przyśpiesza momentalnie, a zaraz po tym dostaje muła ( coś jak w samochodzie przy 50km/h dać 5 bieg ) Cylek seria, wydech YASUNI LEOVINCE, wario wraz z przeciwtalerzem Malossi, Centralka żółta Malossi wraz ze sprzęgłem oraz żółte sprężynki sprzęgła, rolki 9,5g i to wydaje mi się powodem, lecz może ktos juz miałtaki problem i coś mi doradzi. Skuter w pełni odblokowany. Pozdrawiam
24 czerwca 2015 dnia 12:06 #193447na koło przy seryjnym cylindrze? tak z manetki? to pewnie da sie zrobić lekkimi rolkami i odpowiednio twardymi sprężynami sprzęgła i odpowiednio twardą sprężyną centralną ale podejrzewam że sie mocno ograniczysz jeżeli chodzi o prędkość maksymalną i taką codzienną funkcjonalność.
Co to jest wydech Yasuni LeoVince? bo to dwie różne firmy. Więc abo rypka abo pipka
24 czerwca 2015 dnia 20:42 #193492Skuterek robie do stuntu, a wydech mam i jeden i drugi, tylko nie wiem który lepszy, bo Yasuni mam ze starego Boostera.
24 czerwca 2015 dnia 23:33 #193525ale które yasuni i które leovince? przecież one mają różne właściwości i są do różnych setów skonfigurowane
25 czerwca 2015 dnia 20:11 #193563tego nie wiem bo nie pisze dokładnie tylko główne marki są wypisane, zmieniłem dzisiaj rolki i dalej to samo… Może pasek sie ślizga? ;/
25 czerwca 2015 dnia 21:03 #193565a może uciekł do lasu…
skoro nie wiesz co masz pozostaje ci eksperymentować -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.