Peugeot Jet Force
- This topic has 4 odpowiedzi, 2 głosy, and was last updated 10 years, 1 month temu by
mihi97.
-
AutorWpisy
-
16 kwietnia 2013 dnia 16:04 #114257
Witam. Poszukuje informacji o Peugocie Jet Forcie. Głownie chodzi o spalanie i awaryjnosć (a co za tym idzie dostępność części). Co myślicie n. o tej aukcji: http://tablica.pl/oferta/peugeot-jet-force-c-tech-2008-CID5-ID1fJsD.html#878884d97a;r:;s: Czy jak na cene to dobry wybór? Z góry dzięki za odpowiedzi!
16 kwietnia 2013 dnia 16:44 #114263Mam tego Peugeota ale mało przejechałem km i moja opinia nie będzie pełna.Po przejechaniu 400 km nic się nie zepsuło i póki co jestem zadowolony.Skuter bardzo sztywny i dobrze trzyma się drogi.Spalanie mieści się między 3,5-4 litra przy spokojnej jeżdzie,ze słyszenia wiem że Jety mają spory apetyt na paliwo.Z częściami zapasowymi nie ma najmniejszych problemów,ale licz się z tym że częsci są drogie,aby nie powiedzieć bardzo drogie.Dla przykładu oryginalny filtr powietrza 360-400 zł,pompa wody też coś koło tego lub nawet droższa.Skuter ogólnie ładny i świetnie się prowadzi,ale jeśli chcesz dbać o niego i kupować części nowe i oryginalne to Jet jest drogi w utrzymaniu.Egzemplarz z linku ma założony filtr stożkowy który tak naprawdę żle filtruje,hałaśliwy wydech i użytkowany przez małolata,sądzę że skuter nie był szanowany i manetka w większości była do oporu odkręcona.Za te pieniądze możesz kupić nowy skuter,nie będzie to wprawdze Peugeot ale zawsze to będzie nowy skuter a nie jakaś nie wiadomo jak ekspoloatowana używka.Wybór oczywiście należy do Ciebie.
16 kwietnia 2013 dnia 17:15 #114266Dzieki za opinie. Raczej nowy odpada bo za ta kase to tylko chinczyk zostaje, a chinczyka nie chce. A moglbys jakis skuter mi doradzic, tak za okolo 2500+/-500zl. Od razu prosilbym z linkami, najlepiej z mazowieckiego, lubelskiego lub swietokrzyskiego.
16 kwietnia 2013 dnia 17:57 #114278Jak znajdę chwilkę to Ci przyprowadzę odpowiedni skuter pod dom,Ty tylko łaskawie rzucisz okiem i ewentualnie kupisz.No nie przesadzaj,nikt za Ciebie nie będzie szukać dla Ciebie skutera,sam musisz sobie znależć.
16 kwietnia 2013 dnia 18:11 #114282No dobra;-). Chodzilo mi raczej zebys tylko podal jakie modele sa dobre, a aukcja to tak dla przesstawienia jak wyglada i w jakim stanie bedzie za podana kwote.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.