Pasek
- This topic has 3 odpowiedzi, 2 głosy, and was last updated 9 years, 1 month temu by
Piotr Suwara.
-
AutorWpisy
-
19 lutego 2014 dnia 17:04 #156810
Witam otusz mam taki problem ostatnio wymienilem pasek napędowy na seryjny ,poniewaz poprzedni był już na starciu choc jescze przedtem miałem za szerszy i była podobna sytuacja którą zaras opisze . Zaczeło się od tego ,że przy pierwszych kilometrach przebytych na nowym pasku seryjnym skuter mulił przy starcie i podczas jazdy pod górke i v/max s wynosil 35km/h następnego dnia skuter praktycznie chodzil rewelacyjnie ani nie mulił ruszał normalnie tak samo pod górke i v/max się poprawił o 30km/h przez 2tyg jezdzilo się super dopóki nie zauwazyłem że cos się dzieje z paskiem po przekroczeniu 50-60 km/h odczuwałem jak pasek się slizga podczas jazdy nie wiem jak to okresli ale coś w tym stylu przy tej jezdzie gdy pusczałem manetke czułem ze jescze czyma obroty , też przy dłuższej jezdzie pod zaczymaniu się i ruszenie skuter zamulal podczas ruszania nie wiem do tej pory co jest grane z tym od kąnd zmienilem pasek na szerszy się to zaczeło dziac po tym pomyslalem że pasek seryjny będzie może normalnie chodził jak przedtem pierwszy jaki posiadałem choć nie pomogło nie wiem co to może byc , Prosze o odp porady i sory za ortografie . Pozdrawiam
19 lutego 2014 dnia 19:17 #156823Anonim
Nieaktywny- 22
- 398Postów:
Sprawdź czy nie masz zjechanych rolek, wydaje mi się że trochę obtarłeś tym paskiem szerszym rolki wariatora
19 lutego 2014 dnia 20:07 #156830ok 😛
22 lutego 2014 dnia 13:49 #157043zmienilem rolki na 5.5g i dalej słychac jak się zlizga pasek muli ze startu i słabo jedzie
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.