pali na kopa lecz nie na rozrusznik

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Archiwum Jednoślad.pl (2005-2010) pali na kopa lecz nie na rozrusznik

Ten temat zawiera 10 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez  Anonimowy 11 lata, 1 miesięcy temu.

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 11 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #234677 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    siemka kupiłem sobie akumulator i wyczyscilem rozrusznik i mam problem motorek nie chce palic na rozrusznik jak jest zimny na kopa pali jak jest cieply to pali na rozrusznik jaki powod moze byc tego??

    #234678 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    a może poprostu ssanie do wy mianY?

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Poznaj Junaka M12 Vintage 125 na prawo jazdy B

    Bądź oryginalny i wyróżnij się na drodze z Junakiem M12 Vintage 125. Niezawodny silnik z wtryskiem paliwa. Szprychowe, duże koła. System hamulcowy CBS. Do tego matowe malowanie i potężna doza komfortu zarówno podczas jazdy po mieście, jak również wszędzie tam, gdzie poniesie wzrok. Spełnij swoje marzenia o nowym Junaku. Już za 9 199 PLN.
    #234679 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    nowy gaźnik a moze byc zla regulacja gaźnikaż?

    #234680 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    a palił ci przed wymianą akumulatoraż

    #234681 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    nie na rozrusznik bo nie mialem dkugo akumulatora jak go lupilem to palil

     
    Czytaj
    REKLAMA

    Poznaj Garaż BMW pełen motocykli gotowych do odbioru.

    W ofercie Garaż BMW odnajdziesz fabrycznie nowy bądź używany motocykl w doskonałym stanie. Wejdź i sprawdź jak blisko jest Twój wymarzony motocykl BMW. Skorzystaj z atrakcyjnego finansowania w programie BMW 3asy ride
    #234682 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    pewnie przyśniedziały styki rozrusznika lub szczotki w środku i dlatego się tak pieprzy 😉

    #234683 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Dywersant,

    bezele325 napisał:

    wyczyscilem rozrusznik

    przecież na samym początku napisał że wyczyścił rozrusznik.

    #234684 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    sorry, niedopatrzenie 😛

    Dobra, od początku. Jka wciskasz starter, to co się dzieje? buczenie jest, czy w ogóle nie ma reakcjiż

    #234685 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    no rozrusznik kreci gdy dodam gazu on niby przyspiesza ale nie odpali gdy jest cieply pali na rozrusznik bez gazu na rys… niewiem czy to ssanie dziala bo dalem go kiedys do serwisu bo nie mialem iskry noi jak go odebralem to zobaczylem ze jeden kabelek mam przypiety do masy (jakos zachaczony)i niewiem czy to nie jest od ssania czasami i niewiem gdzie on byl kiedys:(

    #234686 Odpowiedź

    Anonimowy
    • Postów: 0

    Bezele325, pisz wolniej i stosuj znaki interpunkcyjne bo trudno cokolwiek zrozumieć :573:

Oglądasz 10 postów - 1 przez 10 (z 11 łącznie)
Odpowiedz do: pali na kopa lecz nie na rozrusznik
Informacje o Tobie: