KTÓRA OPCJA LEPSZA ?

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Sebastian M Myrdacz
    Użytkownik
    • 3
    • 7Postów:

Witam ! Mam do was pytanie. Mam 16 lat i 3 koła na wydanie ( nie chwaląc sie xd ), i moje pytanie brzmi czy opłaca mi się robić prawo jazdy kat. AM i kupić jakiś motorower ( którego będę chciał przerobić z 50ccm na 70-100 ccm ) czy lepiej poczekać te 2 lata i pieniądze odłożyć sobie na prawo jazdy kat. B ?

Leonardo
    Uczestnik
    • 17
    • 147Postów:

Poczekać, ale i tak wiem co zrobisz bo jeszcze pstro w głowie.

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 116Postów:

robić AM i jeździć i mieć frajde nie nastawiając się za bardzo na przeróbki z tego co ci zostanie. Radochy i tak bedzie kupa.

Anonim
    Nieaktywny
    • 1
    • 4 665Postów:

A chcesz kiedyś jeździć na motocyklu, czy raczej samochodem, bo dwa koła specjalnie cię nie kręcą, ale pewnie niektórzy kumple coś tam już mają…?

Sebastian M Myrdacz
    Użytkownik
    • 3
    • 7Postów:

Zulus napisał:

A chcesz kiedyś jeździć na motocyklu, czy raczej samochodem, bo dwa koła specjalnie cię nie kręcą, ale pewnie niektórzy kumple coś tam już mają…?

Właśnie nikt z kumpli nie ma xd A lubie i motor i samochód xd

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 116Postów:

wszystko lubisz bo jesteś napalony na jazde

Sebastian M Myrdacz
    Użytkownik
    • 3
    • 7Postów:

Wombat napisał:

robić AM i jeździć i mieć frajde nie nastawiając się za bardzo na przeróbki z tego co ci zostanie. Radochy i tak bedzie kupa.

A jaki motorower polecasz ? Zastanawiałem się nad Junakiem 902 ale ta cena :/

Sebastian M Myrdacz
    Użytkownik
    • 3
    • 7Postów:

Noo coś w tym jest ! 😀

matiquad
    Uczestnik
    • 7
    • 126Postów:

Jak masz 16 lat to zrób a1 i 125 i jeździsz na legalu bez żadnego przerabiania

Adam Ornowski
    Uczestnik
    • 20
    • 135Postów:

ja mam AM i czekam bardzo niecierpliwie , na A2 ( juz za pare tyg mogę zaczynać robić ) no ale u mnie to wygląda tak że moto , moto i jeszcze raz moto 😀 , a samochód może kiedys jak będę miał coś zbędnej kasy i to też bedzie coś rzędu opla corsy aby tylko jakoś przetrwać snieg w zime 😀
    Ja bym robił A1 na twoim miejscu teraz , bo do 18 jeszcze troche , to na pewno gdzieś zarobisz w wakacje jak bardzo będziesz chciał samochód 😉

Wombat
    Moderator
    • 55
    • 22 116Postów:

samochód jest kosztowny w utrzymaniu. mieć prawko to jedno, kupic to drugie. ale utrzymać… uuuu… tu sa potem problemy

Sebastian M Myrdacz
    Użytkownik
    • 3
    • 7Postów:

Koszt prawka kat. A1 to ok. 750 zł o ile sie nie mylę ? Ale motorowery o pojemności 125ccm chodzą po 3000-5000 tyś xd

Anonim
    Nieaktywny
    • 1
    • 4 665Postów:

125 to już nie motorowery, a motory.
    Tak, właśnie motory, nie motocykle, bo (dla odmiany) ^PRAWDZIWI MOTOCYKLIŚCI^ twierdzą, że 125 to nie motocykl.
    A więc MOTÓR 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=FgtxegI4sbg

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button