Opinie: Rieju Mius i Toros F16: Nowy tydzień, nowe testy.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Skuterowo.com
    Użytkownik
    • 318
    • 327Postów:

Ja mam torosa po malych modyfikacjach jest nawet ok

dostawcy
    Użytkownik
    • 3
    • 337Postów:

Pisk opon? Przecież ostatnio pisaliście, że to niszczy skuter to po co go tak testować, może jeszcze trza rąbnąć w drzewo? A potem, że to chińskie g…

matys187
    Użytkownik
    • 0
    • 18Postów:

Wyżej kolega ma racje i tak swoje już napisaliście,cytuję : „… z najtańszych i najbardziej (nie bójmy się tego słowa) tandetnych skuterów na rynku.” Później w teście dacie że to gówno,wiec na przyszłość zastanówcie się co napisać.Najlepiej,że to z reala to można go udupić.POZDRO ! ! !

jakub10288
    Użytkownik
    • 0
    • 9Postów:

Dobiliście mnie Tymi słowami 😐 Mam Torrosa i się bardzo dobrze sprawuje; gdy potrafi się go używać -,- Jestem jeszcze bardziej Ciekaw tej recenzji…

domo1293
    Użytkownik
    • 0
    • 43Postów:

Co wy się tak przyczepili do tych chińczyków . Ja mam Torosa i pobieram sportowe 2sówy . A taki chińczyk może więcej wytrzymać niż firmowy !!!

Smok1910
    Użytkownik
    • 7
    • 65Postów:

Ja mam Torosa Fresco kupionego w realu nawet nie spodziewałem sie że zobacze coś o tej firmie tutaj moze ktoś mi lepiej nakreslić ta firme to moj pierwszy skuter zaczynam sie dopiero w to bawić i myslalem ze to zwykly marketowiec ale skoro pokazuja je tutaj to chyba nie jest az tak zle 🙂

jurgen
    Użytkownik
    • 0
    • 2Postów:

Nie mam zastrzeżeń do tego skuterka choć mógł by być mocniejszy akumulator co tu oczekiwać od takiego skuterka za 1600 zł 😉 Ważne że jeździ i narazie się nie psuje 😉

kubamaster123
    Użytkownik
    • 9
    • 41Postów:

Również mam Torosa F16 i nie narzekam, jeździ nie psuję się, Jest to mój pierwszy jednoślad i powiem tak: Na dłuższą metę ten skuterek się znudzi i będziemy szukać czegoś mocniejszego. Na razie jestem zadowolony mało pali i wazne że jeździ, nie narzekam, Pozdrawiam ; D

Torek
    Użytkownik
    • 0
    • 2Postów:

Mam pytanko Jurgen gdzie znalazłeś f16-tke za 1600 zł ?? W mojej okolicy kosztuje od 2000 zł do 2500zł. 0.o

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button