Opinie: Dawcy Uśmiechu spotkają się na Ślasku

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Leszek Śledziński
    Keymaster
    • 769
    • 2 361Postów:

Szkoda że w Warszawie czegoś takiego nie ma…

HugoBoss
    Uczestnik
    • 93
    • 3 265Postów:

Warszawa tym razem dała dupy 🙁

OstRy
    Użytkownik
    • 10
    • 465Postów:

hmmm trzeba na to wpasc 😀

Kapuchon
    Użytkownik
    • 18
    • 2 689Postów:

To zbieramy ekipę ze śląska i jedziemy ? 😀

Chriss
    Użytkownik
    • 6
    • 16Postów:

Spoko, mam akurat czas to jadę 😉 Wpadł bym też na paradę ale niewiem czy ona nie jest tylko dla motocykli ;(. No ale jak co to ja się piszę ;D . HugoBoss, madi, macie w Warsiawce tyle imprez motocyklowych itp, że moglibyście już nie narzekać. Tu na Śląsku takie są max 3 do roku, a u Was praktycznie chyba co tydzień coś się dzieje (nie mówię tylko o takich zlotach czy akcjach).

Chriss
    Użytkownik
    • 6
    • 16Postów:

Impreza była super, naprawdę godna zobaczenia i uczestniczenia w niej. Dużo atrakcji, pokazów, które były bardzo ciekawe i ekscytujące, jak stunt, czy pokaz zderzeniowy samochodów, i akcja ratownicza straży pożarnej. Była również szkoła jazdy, na której mozna było pojeździć samochodem z wózkami na tylnich osiach, w alko-googlach. Były również możliwe przejażdżki motocyklami. Pozdrawiam wszystkich uczestników.

angel_75
    Użytkownik
    • 0
    • 24Postów:

Hej, każdy kto mnie zna wie,że nie mogłam przejść obojętnie obok tego projektu.Tchibo Dąbrówka Katowice przyłącza się do współorganizowania akcji:)))

angel_75
    Użytkownik
    • 0
    • 24Postów:

Oczywiście chodzi mi o Imprezę w tym roku:)22-09-2012 Centrum Handlowe Dąbrówka Katowice 🙂

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button