Ogar 202 – Problem?

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #193701 Reply
    grzesieq
    Uczestnik
    • 24
    • 193Postów:

    Witam, zakupiłem ogarka 202 około miesiac temu, jest jeszcze na dotarciu. Gdy jadę powyzej 30 km/h zaczyna coś piszczecieć, nie wiem, może tak maja te silniki. Jeszcze jedno, po przejechaniu okolo 7km silnik jest strasznie goracy, tak powinny być? ( Głupie pytanie, wiem. ) Proszę o pomoc

    #193702 Reply
    paci
    Moderator
    • 12
    • 5 814Postów:

    Te silniki tak nie mają,jak się grzeje głowica to piszczy łożysko wałka rozrządu jedź na serwis.

    #193703 Reply
    grzesieq
    Uczestnik
    • 24
    • 193Postów:

    Eh.. no niestety, muszę powiedzieć że ogarek fajny, odpali za pierwszym kopem, ze startera też nie ma problemów, a powiedz mi tylko czy to normalne że się tak grzeje po 7km? ( bez przerwy ) dodam, że silnik 4T

    #193711 Reply
    paci
    Moderator
    • 12
    • 5 814Postów:

    Wiem jaki to silnik [mam taki sam w chopperku w mojej galerii] grzać się może bo się dociera a jak bardzo mocno to jak u mnie seryjnie założyli za długie śrubki na walek rozrządu i tarły o łożysko,więc wymieniłem i założylem chłodnice oleju i sie nie grzeje:)

    #193712 Reply
    Kristop
    Uczestnik
    • 38
    • 1 164Postów:

    A jak się nie grzeje to chociaż ma temperature roboczą? 😀

    #193713 Reply
    paci
    Moderator
    • 12
    • 5 814Postów:

    Kristop ma odpowiednią bez obaw:)

    #193715 Reply
    grzesieq
    Uczestnik
    • 24
    • 193Postów:

    Ok, dzięki 🙂

Wyświetla 1 wpisów z $
Odpowiedz na: Ogar 202 – Problem?
Twoje informacje:




Back to top button