Odkręcanie dzwonu za pomocą klucza do filtrów.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Witam.
    Chciałbym się dowiedziec czy zamiast blokady dzwonu można uzyc klucza do filtrów. Jest to łańcuch(mniej więcej jak do rowera) i raczka.
    Jesli scisne i przytrzymam to moga zostac jakieś wgniecenia lub zostac uszkodzony??
    Prosze o porady.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Może foto?

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

nie lepiej zablokować dzwon kluczem od bosh’aż taki z dwoma ząbkami do odkręcania tarczy?
    albo w dzwon wsadzić kombinerki (2 końce w dziurki) do środka jakiś pręt czy coś takiego, na śrubę nasadkę i odkręcać pchając pręt co jest między ramionami kombinerek w stronę aby dzwon się nie ruszał?

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Uszkodzony raczej nie ale nie wiem czy dasz rade to odkręcić, zależy jak jest dokręcony. Ja używam klucza od bosza wsadzam te dwa bolczyki w dziurki dzwonu a rączkę przykręcam do karteru, jak dziura nie pasuje to wiercę drugą. Jak do tej pory nie miałem okazji żebym nie odkręcił dzwonu tym sposobem.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Najlepeszym rozwiązanie jest dorobienie klucza sobie tak jak ja to zrobiłem z płaskowników wkładasz w dziury dzwony opierasz o ziemię i kluczem odkręcasz bez wysiłku jeżeli przedłużysz klucz kilkakrotnie.

Jak dam rade zrobie foto

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Jesli bys mogl to to dodaj bo w najblizszym czasie bede odkrecal dzwon.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button