Odblokowany a dalej jedzie 45km/h

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    piter27
    Użytkownik
    • 1
    • 3Postów:

Witam, mam pytanko odnosnie v/max… (Jest to 2t)
    Na wariatorze ani w gazniku nie ma blokady a z gorki czy pod gorke jedzie 45km/h , jaj se nie robie dosłownie licznik staje na 45km/h .
    Zamowiłem troche czesci jak sprzegło, wariator, moduł, tłumik ( wszystko sportowe giannelli stage6 itp) jak myslicie da mi to cos?
    Jak ktos wie, napisz co odblokowac lub co zrobic zeby go nie blokowało na 45km/h

romet727p10
    Użytkownik
    • 51
    • 471Postów:

Może podałbyś markę i model skutera..?

piter27
    Użytkownik
    • 1
    • 3Postów:

Starsza generacja Yamahy Jog rocznik 99

agentmb
    Uczestnik
    • 2
    • 295Postów:

piter27 napisał:
    (Jest to 2t)
    Na wariatorze ani w gazniku nie ma blokady a z gorki czy pod gorke jedzie 45km/h , jaj se nie robie dosłownie licznik staje na 45km/h

Czemu nie odblokowałeś wydechu? W dwusuwie to jest podstawowa blokada. A skoro jedzie maksymalnie dokładnie 45km/godz to zapewne i moduł jest zablokowany, trzeba go wymienić na odblokowany.

Jaki to model skutera?

piter27
    Użytkownik
    • 1
    • 3Postów:

napisałem wyzej …
    A czesci benda w weekend, wariator, sprzegło, moduł, tłumik itd. (wszystko sportowe)czesci dobrych marek, ale chciałem sie dowiedziec wczesniej o co chodzi…

Kapuchon
    Użytkownik
    • 18
    • 2 689Postów:

Wychodzi na to że jest gdzieś jeszcze blokada. Zapewne tak jak agentmb pisze jest to ślepa kiszka na wydechu i możliwe że moduł. Jak powymieniasz te części to powinno być lepiej.

Lukario
    Użytkownik
    • 7
    • 1 187Postów:

bardziej obstawiam moduł , ja tłumika nie ruszałem a skuter jest bardzo szybki, jedynie moduł wymieniłem

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button