Odblokowany a dalej jedzie 45km/h
- This topic has 6 odpowiedzi, 5 głosów, and was last updated 10 years, 2 months temu by .
Wyświetla 1 wpisów z $
Wyświetla 1 wpisów z $
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Witam, mam pytanko odnosnie v/max… (Jest to 2t)
Na wariatorze ani w gazniku nie ma blokady a z gorki czy pod gorke jedzie 45km/h , jaj se nie robie dosłownie licznik staje na 45km/h .
Zamowiłem troche czesci jak sprzegło, wariator, moduł, tłumik ( wszystko sportowe giannelli stage6 itp) jak myslicie da mi to cos?
Jak ktos wie, napisz co odblokowac lub co zrobic zeby go nie blokowało na 45km/h
Może podałbyś markę i model skutera..?
Starsza generacja Yamahy Jog rocznik 99
piter27 napisał:
(Jest to 2t)
Na wariatorze ani w gazniku nie ma blokady a z gorki czy pod gorke jedzie 45km/h , jaj se nie robie dosłownie licznik staje na 45km/h
Czemu nie odblokowałeś wydechu? W dwusuwie to jest podstawowa blokada. A skoro jedzie maksymalnie dokładnie 45km/godz to zapewne i moduł jest zablokowany, trzeba go wymienić na odblokowany.
Jaki to model skutera?
napisałem wyzej …
A czesci benda w weekend, wariator, sprzegło, moduł, tłumik itd. (wszystko sportowe)czesci dobrych marek, ale chciałem sie dowiedziec wczesniej o co chodzi…
Wychodzi na to że jest gdzieś jeszcze blokada. Zapewne tak jak agentmb pisze jest to ślepa kiszka na wydechu i możliwe że moduł. Jak powymieniasz te części to powinno być lepiej.
bardziej obstawiam moduł , ja tłumika nie ruszałem a skuter jest bardzo szybki, jedynie moduł wymieniłem