Niezapłacone OC

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Witam.
    Przez ponad 3 miesiące nie zapłaciłem OC…poprostu nie jezdziłem i zapomniałem zapłacic :/ Dzis gdy chciałem się przejechac zobaczyłem, ze juz jest nie wazne…mam ubezpieczone w PZU…mogę isc to zapłacic sam ? czy musi zapłacic to własciciel pojazdu ? aaa i jeszcze jedno xD wie ktos ile mogły mi urosnac odsetkiż miałem do zapłacenia 72 zł….a teraz nie wiem ile….;/

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ja ganiałem przez 6 michów bez zapłaconego … 😆 też miałem w PZU … płaciłem 34zł …
    I potem stary poszedł zapłacić [na niego skuter] to chyba normalnie nic nie dopłacał … bo mi przynajmniej tak gadał … ale sam osobiście nie wiem … 😐

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

nie doplacasz nic 🙂 idziesz mowisz ze chcesz przedluzyc placisz i po problemie 😉

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

I możesz sam. Nie potrzeba rodzica 🙂

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Nie ma żadnych kar, płacisz i normalnie przedłużasz.
    Jest jeden minus, umowa zostanie przedłużona od dnia skończenia obowiązywania poprzedniej, więc jesteś 3 miechy w plecy :]

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ja jezdzilem 4 miesiące bez zaplaconego OC i jak mnie zlapali to zaplacic kazali mozesz jezdzic bo nie masz zerwanej umowy z PZU tylko niej est przedluzona

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ja nie płaciłem z 8 miesięcy i odsetek miałem ze 2 złote. No i płaci się odsetki, za ten okres kiedy nie miałeś ubezpieczenia.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Wgl z tym oc to tak smiećsznie bylo bo jak teraz przedluzalem na drugi rok to tylko tyle ze na necie wybralem co chcem mieć w ubezpieczeniu i teraz przy starej umowie tylko mam druk z millenium ze oplacone jest na drugi rok. Tak moze byc ?

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

moze tak byc ze masz tylko kwitek ze zaplaciles. to jest dowod przedluzenia ubezpieczenia. tyle ze jednak powinienes dostac normalny kwitek z ubezpieczalni listem 😛
    ale na dowodzie zaplaty tez mozesz jezdzic jeśli tam jest napisane za co to a jeśli nie to woz ze soba dowod wplaty i kwitek na którym bylo ile i gdzie masz wplacic. zaden policjant nie moze tego podwazyc 😉

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button