Nie swieci przednie swiatlo mijania Barton classic

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Motocykle 125 Nie swieci przednie swiatlo mijania Barton classic

Ten temat zawiera 2 odpowiedzi, ma 2 głosy i był aktualizowany ostatnio przez  Sebastian Gładysz 2 miesiące temu.

Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #679852

    Sebastian Gładysz
    Użytkownik
    • Postów: 2

    Mam problem ze swiatlem mijania. Wynienilem juz zarowke i dalej nie swieci. Oczywiscie drogowe jest, postojowka tez. Nie ma swiatla mijania ktore powinno sie wlaczyc przy wlaczeniu silnika. Co moge sprawdzic i gdzie dokladnie ? Pozdrawiam

    #679858
    Zdjęcie profilowe Wombat
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 19 909

    dokładnie to możesz sprawdzić gniazdo żarówki (blaszki) i wszyskie kable od światła mijania od żarówki aż do a prądnicy, z włącznikiem na kierownicy

    ziuuummmm…. (nie bije piany na PW)
     
    Czytaj
    REKLAMA

    Weź udział w konkursie Motul Azja Tour. Poznaj proste zasady.

    Wygraj wyprawę motocyklową po górskich szlakach Kirgistanu. Dzika przyroda, adrenalina i spartańskie warunki gwarantowane! Sprawdź swoje siły na trasie wiodącej przez kaniony, przełęcze oraz wzdłuż górskich jezior. Sprawdź również setki innych nagród od Motul.
    #679901

    Sebastian Gładysz
    Użytkownik
    • Postów: 2

    Dzieki za odpowiedz !

Oglądasz 3 posty - 1 przez 3 (z 3 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie