Nie działa starter

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #121528
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 199

    Witam.problem polega na tym , ze nie dziala mi starter..jak chcialem zapalic to byl taki cichy zgrzyt i koniec. Gdy wciskam guzik to
    cisza .rozrusznik wgl nie kreci. Kierunki ,klakson dzialaja.. Dodam ze to 4t prosze o szybka odp!

    #121537
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 3 102

    No to masz kolego rozrusznik do wymiany.

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

    #121541
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 199

    A moze to wina rozladowanego akulatora?

    #121543
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 3 102

    To byś nie miał świateł, klaksonu itd.
    Ja stawiam na rozrusznik.

    #121549
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 199

    Ale klason jest troche slaby , przymulony

    #121553
    mkkociamber
    Użytkownik
    • Postów: 118

    chińskie klaksony tak mają ale spróbuj podładować aku

    #121555
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 3 102

    Jak podładujesz aku będziesz miał pewność.

    #121561
    mkkociamber
    Użytkownik
    • Postów: 118

    tylko pamiętaj żeby na prostowniku nie dać dużego napięcia max 2 i sprawdzaj czy się za bardzo nie zagrzał..

    #121565
    zipp50
    Użytkownik
    • Postów: 372

    podładuj aku i będzie palił ja tak miałem u siebie że nie kręci a klakson działa i kierunki.

    #121646
    Anonim
    Nieaktywny
    • Postów: 199

    Starter dziala!:) podladowalem akumulator i wszystko smiga:) dziekuje za pomoc . Pozdrawiam:)

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button