Motorower lub skuter na początek

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    motomaniak39
    Użytkownik
    • 6
    • 32Postów:

Szukam jakiegoś marketowego skutera lub motoroweru który będe katował jak mogę. Ma kosztować nie więcej niż 2,5k. Na nim mam zamiar nauczyć się jeździć a potem kupię tzr.
    Jaki mi polecicie skuter? wg. mnie to toros f16 ze skuterów (chociaż nie lubię skuterów) a z motorowerów to nie wiem. Może macie jakieś propozycje?

motomaniak39
    Użytkownik
    • 6
    • 32Postów:

Oo! a może coś takiego?: http://tablica.pl/oferta/motor-wonjan-wj50-CID5-ID1vOz3.html#c9ad331969;r:;s:
    co o nim myślicie?

benekpe
    Użytkownik
    • 11
    • 1 620Postów:

motomaniak39 napisał:

Szukam jakiegoś marketowego skutera lub motoroweru który będe katował jak mogę. Ma kosztować nie więcej niż 2,5k.

Z takim podejściem to raczej długo nie pojeździsz.

motomaniak39
    Użytkownik
    • 6
    • 32Postów:

Ale on ma być na 1 sezon, a katować to nie znaczy stawiać na koło czy palić gumę. 😉

benekpe
    Użytkownik
    • 11
    • 1 620Postów:

A co to według Ciebie znaczy? W jaki sposób zamierzasz katować swój marketowy tani skuter?

motomaniak39
    Użytkownik
    • 6
    • 32Postów:

Nie zamierzam go oszczędzać, tzn. jak się przewróci to kit z tym, zamierzam po prostu nauczyć się na nim jeździć, nie będe go oszczędzał. Właściwie to skuter/motorower będzie u mnie 1 sezon, później będzie się nadawał do wyrzucenia 3:)

benekpe
    Użytkownik
    • 11
    • 1 620Postów:

Ciekawa ta Twoja filozofia. 2,5tys. zł po roku na złom. Moja rada, idź do marketu, wybierz ten, który Ci się spodoba, kup go i katuj po swojemu. W Twoim przypadku chyba nie ma się nad czym zastanawiać, skoro skuter ma być na kilka miesięcy.

romet727p10
    Użytkownik
    • 51
    • 471Postów:

Dokładnie. Po co się pytasz jaki skuter wybrać skoro 1 sezon i go odstawisz? Bedziesz go katował a potem aukcja na allegro i tym podobnych. „Sprzedam skuter nie katowany cena do negocjacji…”

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button