Mega problem z elektryka.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #315162
    Michał Kowalewski
    Uczestnik
    • Postów: 63

    Witam z moim rometem znowu problem wielki z elektryka. Jezdze codziennie i jest ok. Dzisiaj podjechalem do domu wracam godzine pozniej przekrecam kluczyk i cisza nic nie swieci. Mierze aku 0,22v takze trup. Z godziny na godzine padl. Pomijajac to swiatla itp po odpalenii powinny dzialac ok a nie dzialaja. Ledwo sie tla… co moze byc przyczyna. Bo jak wiadomo swiatla oprocz stopu i kieronkow sa zasilane z pradnicy. A niestety praktycznie nic nie swieci. Stalo aie to nagle. Sprawdzalem polaczenie masy jest ok

    #315164
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 20 947

    jak masz gdzieś zwarcie – np w akumulatorze – to wszystko może szaleć i to bez względu na to skąd jest zasilane

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

    #315166
    Michał Kowalewski
    Uczestnik
    • Postów: 63

    Dobra bede mial chwile to go odlacze i zobacze jak jest bez niego

    #315167
    Michał Kowalewski
    Uczestnik
    • Postów: 63

    Wogole w zelowym aku sie zwarcie moze zrobic? Pozatym jeszcze mnie dziwi fakt ze jakby zwarcie bylo to powinno chyba bezpiecznik wywalic?

    #315176
    Michał Kowalewski
    Uczestnik
    • Postów: 63

    Siedzialem dlugo ale problem rozwiazalem. Niepotrzebnie pisalem post. Problemem byl w refulatorze napiecia ktory dawal na aku 16v pradem zmiennym. Wymiana pomogla i aku wrocil do zycia swiatla tez

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button