LONCIN 200 KOPCENIE

Wyświetlanie 7 odpowiedzi wątku
  • Autor
    Wpisy
    • #679373
      Filipp Popiel
      Uczestnik
      • Postów: 25

      Witam, 

      Motorek strasznie brał olej. Wymieniłem wczoraj tłok, pierścienie, cylinder i zawory. Jeździłem z godzinę wszystko było ok. Odpalam go dzisiaj znów kopci na niebiesko, czym to jest spowodowane?

    • #679376
      Wombat
      Moderator
      • Postów: 20 740

      głowica i uszczeniacze zaworów a może źle coś poskładałes

      • #679378
        Filipp Popiel
        Uczestnik
        • Postów: 25

        Nie no raczej wszystko good, pierścienie srebny czarny olejowe / napisami do góry / tłok w dobrą stronę / zawory nowe wyregulowane, nie docierałem, ale wlałem benzyny to się nie pociło nic.
        Pierścienie każdy w inną stronę

    • #679379
      Wombat
      Moderator
      • Postów: 20 740

      no raczej nie jest wszystko good skoro kopci

    • #679380
      Filipp Popiel
      Uczestnik
      • Postów: 25

      No ale co się mogło od wczoraj popsuć, latałem z godzinkę nic się nie działo, zgasiłem palę dziś i kopciuch

    • #679381
      Wombat
      Moderator
      • Postów: 20 740

      co dokładnie wymieniłes?

    • #679383
      Filipp Popiel
      Uczestnik
      • Postów: 25

      na drugim forum, piszą że to mogą być uszczelniacze zaworowe, bo w sumie jak go teraz odpaliłem to pochodził z 5m, może jak spali to co się przedostało to nie będzię tak kopcić

    • #679385
      Wombat
      Moderator
      • Postów: 20 740

      ale o uszczelniaczach pisałem ci w moim pierwszym poście i stwierdziłes że wszystko jest good.

      • #679639
        Filipp Popiel
        Uczestnik
        • Postów: 25

        Wymieniłem uszczelniacze nic nie dało

    • #679671
      Bujak08
      Uczestnik
      • Postów: 19

      Rozumiem że silnik masz na dotarciu nie przegrzałeś go ?

Wyświetlanie 7 odpowiedzi wątku
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button