Kierowca.PWPW.pl, czyli jak sprawdzić status – kiedy mogę odebrać prawo jazdy
- This topic has 6 odpowiedzi, 6 głosów, and was last updated 6 years, 8 months temu by
-
AutorWpisy
-
22 grudnia 2011 dnia 18:07 #47011
Link do kierowca.PWPW.pl, czyli kiedy mogę odebrać moje prawo jazdy. Podajesz numer pesel, datę urodzenia lub numer PKK:
https://www.kierowca.pwpw.pl/22 grudnia 2011 dnia 18:46 #47016Przydatne i mówiące prawdę narzędzie. Sam przetestowałem:))
Minus taki, że od czasu zarejestrowania wniosku do jego wysyłki powstaje dziura informacyjna. Dopiero jak dokument trafi do urzędu zmienia się status na „do odbioru”…22 grudnia 2011 dnia 22:23 #47029Grunt, że nie trzeba wydzwaniać z pytaniami:) W Jeleniej Górze nawet wysyłają sms-a jak prawko już jest do odbioru (nie wiem jak w innych miastach, ale pewnie jest podobnie). Żeby było ciekawiej, to tylko w urzędzie miejskim jest takie udogodnienie, klientom powiatowego wydziału komunikacji pozostaje tylko sprawdzać na w/w stronie.
24 czerwca 2012 dnia 12:55 #65748Ja kiedyś używałem tego systemu kierowca pwpw „sprawdź czy twoje prawo jazdy jest gotowe”. Powiem tak, to działa, ale połowicznie. Najpierw jest długo długo długo „wniosek przyjęto” i następnie z dnia na dzień, że do odbioru. Także PWPW to system tylko do sprawdzania czy ejst do odbioru, nic więcej.
28 lipca 2012 dnia 18:55 #71906Ja jak sprawdzałam prawko na PWPW to miałam identycznie:((((((((((
15 września 2016 dnia 08:21 #312195Miał ktoś jeszcze taki problem, że była informacja o przyjętym wniosku i nagle na drugi dzień całkowicie wszystko zniknęło, a nie odebrałem jeszcze dokumentu? I będę mógł dopiero za 2 tygodnie jak wrócę.
15 września 2016 dnia 14:22 #312216ocoredlo napisał:
Miał ktoś jeszcze taki problem, że była informacja o przyjętym wniosku i nagle na drugi dzień całkowicie wszystko zniknęło, a nie odebrałem jeszcze dokumentu? I będę mógł dopiero za 2 tygodnie jak wrócę.
Ja tak kiedyś miałem, że wniosek był jako złożony, a potem zniknął i po tygodniu pojawiło się info „do odbioru w urzędzie”.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.