Leone Sepran 4t nie odpala

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #616337
    kitta
    Uczestnik
    • Postów: 3

    Witam, mam problem mianowicie chodzi oto ze wymieniłem cylinder tłok i głowice, rozrząd ustawiłem tak jak trzeba. A skuter podczas odpalania kreci ale nie odpala dodam ze od czasu do czasu strzela z wydechu nie wiem możne to wina instalacji bo tez jest po drobnej naprawie . Proszę o pomoc.

    #616338
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 20 901

    a zmieniałeś pojemność przy okazji? zmierzyłeś sobie kompresje po tych zabiegach? iskre sprawdzłeś?

    REKLAMA

    Zontes U1 125: Poczuj wszechstronność i moc

    Poznaj nowy Zontes U1 125 z najbogatszym wyposażeniem w klasie. Odkryj moc systemu oświetlenia full LED. Poczuj osiągi silnika 14.6 KM. Doceń niesamowitą wszechstronność. Przyjrzyj się z bliska każdemu detalowi.

    #616339
    paci
    Moderator
    • Postów: 5 812

    rozrząd

    #616342
    kitta
    Uczestnik
    • Postów: 3

    Pojemność została taka sama czyli 50, iskrę i kompresje tez ma. Mam filmik co dokładnie sie dzieje.
    https://megawrzuta.pl/download/f7fd8694a800d2f9beb6284d75e0ee41.html

    #616345
    Wombat
    Moderator
    • Postów: 20 901

    wg mnie to marna kompresja własnie albo przez rozrząd albo przez złe złożenie. Bo że kompresje ma to fajnie. tylko czy właściwą

    #616346
    kitta
    Uczestnik
    • Postów: 3

    Rozrząd złożyłem tak jak było to opisane w internecie i nie robiłem tego już pierwszy raz bo poprzednim razem odpalał po złożeniu. Nie wiem rozłożę i złoże jeszcze raz ale raczej będzie tak dalej.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button