Kymco Nexxon – problem z elektryką

Dodaj nowy temat na forum

! Forum Grupy Dyskusyjne Skutery i Motorowery Kymco Kymco Nexxon – problem z elektryką

Ten temat zawiera 1 odpowiedź, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez Zdjęcie profilowe michal98 michal98 6 lata, 7 miesiące temu.

Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)
  • Autor
    Wpisy
  • #141042
    Zdjęcie profilowe Rurek
    Rurek
    Użytkownik
    • Postów: 179

    Witam, mam problem z elektryką w nexxonie. Nie odpala z rozrusznika, chyba że po zgaszeniu silnika, jak chwilę pochodził. Ponadto światła przygasają i wydają się migać w takt chodzenia silnika. Po dodaniu gazu, światło działa tak jak powinno. Przypuszczam, że to padnięty akumulator (nie jeździł od września), ale wolałbym się spytać bardziej doświadczonych forumowiczów gdyż nexxona mam od zaledwie 2 dni

    #141065
    Zdjęcie profilowe michal98
    michal98
    Użytkownik
    • Postów: 501

    Mi się wydaje że akumulator bo rozrusznik bierze sporo energi może podładuj go prostownikiem…

    Routery to dobre
    skutery, bo ciągną jak
    renifery. Mają w zanadrzu
    trzy konie i robią dziurę w
    betonie.
     
    Czytaj
    REKLAMA

    ZONTES: Odkryj nowości w segmencie 310

    Futurystyczny design i najlepsze wyposażenie w klasie. System bezkluczykowy, wyświetlacz TFT, full LED. Do tego imponujące osiągi i jakość wyrażana każdym detalem.Poznaj nową markę ZONTES. Wkrótce w salonach.
Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie)

Ups... Musisz się zalogować, lub zarejestrować żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do Rejestracja lub Logowanie