Kranik paliwa
- This topic has 5 odpowiedzi, 1 głos, and was last updated 14 years, 4 months temu by .
Wyświetla 1 wpisów z $
Wyświetla 1 wpisów z $
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Witam, mam piaggio zip’a z 99r. 2 lata temu wymienilem kranik paliwa (on jest podcisnieniowy) bo orginalny zaczął puszczać paliwo. Po 6 miesiącach nowy kranik mi nawalił, kupiłem następny, on rozwalił mi się po 3 miesiącach. Przez co te kraniki mogą się psuć?? Kupilem orginalny to rozwalil się po 6 miesiącach, kupiłem podrobke z allegro to po 3. Nie mam pomysłów od czego one się psują. POMOCY!!!
Pozdrawiam
Bak masz metalowy czy plastikowy? Jak metalowy to możne przez rdze a jak plastikowy to możne przez jakie paprochy
Bak mam plastikowy i na tych kranikach są takie sitka. Raczej przez nie żaden syf nie przeleci
Ale napisz w jaki sposób ci się rozpieprzają, daj fotki to wtedy łatwiej będzie ci pomóc.
No normalnie nie trzyma paliwa, http://www.allegro.pl/item541665284_kranik_podcisnieniowy_do_skuterów_wciskany_nowy.html
to jest typ tego kranika, jak kupie teraz jakis i mi się znowu rozwali to będę musiał pomyśleć nad jakimś innym sposobem żeby to paliwo nie leciało.
To jest tylko przykładowy, jak już wspomniałem dałem za jeden kranik 100zl i też długo nie pociągnął