keeway to chinol jakie sa wasze opinie?

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

witam
    wiec mam problem poniewaz jak dla mnie keeway to chinski 2T poniewaz ma ala minarelke ac plastiki ktore ma wiele innych skuterów jest awaryjny o przyspieszeniu juz nie wspomne,a kolega który jest posiadaczem tego skutera upiera się ze jest to wegierska marka ktora jeszzcze nie jest dobrze poznana w PL tlumaczy mi przykladem ze marcedes jest skladany tez w chinach a jest markowy czekam na mocne dowody z waszej strony ktore przemowia mu do rozsadku 😈

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

KEEWAY jest zarejestrowaną w Europie marką chińską Qianjiang Group.

ź:KEEWAY

Pasię

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

badboy napisał:

keeway to chinski 2T poniewaz ma ala minarelke ac plastiki ktore ma wiele innych skuterów jest awaryjny o przyspieszeniu juz nie wspomne,

jeśli wnioskujesz to tylko na przykładzie kolegi (mowa o awaryjności) to by znaczyło że kolega raczej nie dba zbytnio o skuter albo trafił mu się pechowy egzemplarz. Ja i parę znajomych ma keeway i znów takie awaryjne to nie są, znam osobę co ma gilere runner i mu się ciągle coś w niej psuje i nie mowie że gilera jest awaryjna, widać nie dba o nią lub pechowy model.
    plastiki ma podobne tylko tylne i lampę z czego lampę taką ala roxowa to mniejsza część chinoli ma, plastiki też są bardzo dobrej jakości, nie są kruche i dają rade.
    a silnik, to ze ma ala minarelli to w sumie plus bo duża dostępność części i niektóre pasują od oryginalnych silników minarelli a to że AC to co z tego, neo’s też ma ac i bęben z tyłu 😛
    Ogólnie to keeway’a uważam za najlepszą chińską markę, małe zwinne i jak na chinola to przyśpieszenie też ma dobre, oczywiście osiągów nie ma co porównywać do markowych skuterów ale jak na chinolca to bardzo ładnie jeździ.
    A koledze pogratuluj ode mnie wielkiej wiedzy i mądrości że nawet nie wie czym jeździ 😛 ja też paru osobą musiałem uświadamiać że keeway to chinol bo się chwalili przed kumplami że mają węgierskie skutery i jacy to oni fajni nie są a potem po necie plotki że keeway nie jest chiński.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

a jak jest z CPI ?
    z tego co pamiętam tajwańska marka, ale czy mam racje ?

Z resztą, wszystko jak w milkyway-ach tylko ciut lepiej wykonane xP

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

cpi ma tes ame silniki co keeway, jakość wykonania jest podobna.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

I wszystko jasne 😎

http://pl.wikipedia.org/wiki/Keeway 🙂

to jak „pomógł” 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Plastiki są dobre, przy 40km/h piepsznąłem w asfalt i tylko małe otarcia.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

kdekarz123 napisał:

a jak jest z CPI ?
    z tego co pamiętam tajwańska marka, ale czy mam racje ?

Z resztą, wszystko jak w milkyway-ach tylko ciut lepiej wykonane xP

Republika Chińska znana zazwyczaj jako Tajwan – państwo nieuznawane przez społeczność międzynarodową (formalnie część ChRL

Niby Tajwan ale to i tak Chiny 😀 A Keeway chińczyk ale całkiem przyzwoity 😉

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button