Katalizator

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Witam
    Ostatnio odkręcałem wydech i ujrzałem tam katalizator
    Czy da się to jakoś wywalić i czy wpłynie to na to ze skuter może nie przejść przeglądu okresowego ?

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

przegląd powinien przejść bo raczej nie będą zaglądać do środka do wydechu 😉
    A wyciągnąć hmmm a jak to jest zamocowane ??? Bo ja bym to jakoś próbował najpierw nawiercić później naciąć (od brzegów) i mocno bym to ciągnął aż by wyszło :->

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

hmm nie wiem jak on dokładnie jest mocowany ale chciał bym aby obeszło się bez rozcinania wydechu. A z czego jest zrobiony taki katalizator ?

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

wez wsadz pret sztywny do tłumika i przebij tak zeby z drugiej str wyszlo i po problemie

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

wez wsadz pret sztywny do tłumika i przebij tak zeby z drugiej str wyszlo i po problemie

To tylko go przebije powodując lepszy przepływ spalin …
    Najlepszym wyjściem było by właśnie rozciąć wydech i go wtedy wywalić ale jeśli nie chcesz rozcinać to go inaczej nie wyjmiećsz… jedynie tak jak Daniel napisał..

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Czy da się to jakoś wywalić

kupić nowy wydech,
    no chyba że masz tyle cierpliwości że rozetniesz wydech i tak go poskladasz zeby nadawal się do użytku jeszcze

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

No ale wtedy trzeba idealnie pospawać bo jak trochę krzywo pospawa to może nie pasować :-/

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

dlatego za takie typu rzeczy trzeba się brać jak się ktoś czuje na siłach i nie jest roztargnięty .. wszystko na spokojnie a na pewno wyjdzie

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button