Karta motorowerowa

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    pazior22
    Użytkownik
    • 12
    • 29Postów:

Mogę sobie wymienić kartę motorowerową na prawo jazdy AM czy muszę zdawać od nowa?

Anonim
    Nieaktywny
    • 27
    • 2 984Postów:

Ręce opadają, milion razy już o tym było. Masz odpowiedź parę tematów niżej.

pazior22
    Użytkownik
    • 12
    • 29Postów:

ale ja się nie pytam czy moge jezdić nadal na karcie motorowerowej tylko czy mogę ją sobie wymienić na Prawo jazdy AM czy muszę zdawać od nowa żeby je wyrobić

Anonim
    Nieaktywny
    • 27
    • 2 984Postów:

Nie chcę Cię obrazić więc zakończę swój udział w tej dyskusji 🙂

Quantumek
    Użytkownik
    • 111
    • 716Postów:

Może nie wszystkim chcę się szukać? Może zamiast nabijać sobie bezsensowne posty to pomógłbyś chłopakowi?

Jeżeli posiadasz kartę to idz do wydzialu komunikacji i wymienisz. Potrzebujesz badania lekarskie + 100zł.

Anonim
    Nieaktywny
    • 180
    • 3 133Postów:

Trzeba poprawić luckowi humor 😉
    Witam, Mam pytanie 😀
    Czy kartę motorowerową trzeba wymienić? A badania trzeba mieć? Co mi zrobią jak mnie złapią, a karta będzie u wujka Rysia w kurtce?

Quantumek
    Użytkownik
    • 111
    • 716Postów:

To forum schody na psy…

Anonim
    Nieaktywny
    • 27
    • 2 984Postów:

To prawda schodzi na psy, bo użytkownicy coraz częściej nie myślą. Zamiast samemu sobie poszukać to zakładają głupie, powielane po stokroć tematy.

A to komuś się czegoś nie chce samemu zmierzyć, a pytanie z tego tematu wystarczyło wpisać w google i ma się odpowiedź w mniej niż sekundę. A jeśli się komuś nie chce szukać to NIE ZASŁUGUJE na poświęcenie mu czasu!

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button