Jaki kluczyk do sprzęgła?

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny
    • 82
    • 3 102Postów:

Jaki rozmiar klucza potrzebny do odkręcenia sprzęgła? Chodzi o wymianę sprężyny centralnej. Do dzwona to 24 a ten drugi?
    Zanim to rozbiorę wolałbym mieć już kluczyk, nie chce mi się ściągać tylko po to, żeby nakrętkę zmierzyć 🙂

Kapuchon
    Użytkownik
    • 18
    • 2 689Postów:

A co za problem wziąć narzędzia i dopasować przy zdjętej pokrywie ?

Anonim
    Nieaktywny
    • 82
    • 3 102Postów:

No właśnie jest taki, że muszę kupić, a żeby kupić muszę wiedzieć co.

tmielcarz
    Użytkownik
    • 10
    • 147Postów:

maxell napisał:

Jaki rozmiar klucza potrzebny do odkręcenia sprzęgła? Chodzi o wymianę sprężyny centralnej. Do dzwona to 24 a ten drugi?
    Zanim to rozbiorę wolałbym mieć już kluczyk, nie chce mi się ściągać tylko po to, żeby nakrętkę zmierzyć 🙂

U mnie jest 41, ale mogą być też inne nakrętki, więc bez rozebrania przed zakupem się nie obejdzie.

Kapuchon
    Użytkownik
    • 18
    • 2 689Postów:

U mnie jest 41, ale mogą być też inne nakrętki, więc bez rozebrania przed zakupem się nie obejdzie.

A nie czasem 14 ? 😀 41 to nie wiem czy i przy czołgu są ;D

barteklodz
    Użytkownik
    • 0
    • 783Postów:

dużą żabą odkręcisz, nie potrzeba dużej siły do odkręcenia, tylko na pierwsze pół obrotu i palcami idzie

tmielcarz
    Użytkownik
    • 10
    • 147Postów:

Kapuchon napisał:

A nie czasem 14 ? 😀 41 to nie wiem czy i przy czołgu są ;D

Na pewno 41 :). Tu można taki kupić: http://www.shop.mieloch.pl/klucz-do-sprzegla-motoforce-uniwersalny-34-41mm,pZ038245.bhtml

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button