Inca Street – brak świateł

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #104328
    Kisiu1981
    Użytkownik
    • 77
    • 4 647Postów:

    Mam mały problem – po ustawieniu wyłącznika świateł na długie/krótkie nie działają mi postojówki, tylne pozycyjne oraz podświetlenie zegarów i tablicy rejestracyjnej. Jest tez problem z długimi/krótkimi ale to wiem, że wina wyłącznika – muszę nieźle ruszać dźwignią żeby świeciły.

    Czy brak pozostałego oświetlenia (zasilanego prądem DC) może być winą wyłącznika czy czegoś innego? Bezpiecznik przy akumulatorze cały…

    #104338
    KrzysiekP
    Użytkownik
    • 14
    • 2 166Postów:

    a sprawdzales stan akumulatora moze masz zarzniety tak jak ja mam teraz

    #104339
    Kisiu1981
    Użytkownik
    • 77
    • 4 647Postów:

    Akumulator jest w doskonałym stanie i naładowany – sprawdzałem. Obstawiam na 99% wyłącznik ale ciekawe dlaczego są światła zasilane prądem przemiennym, a te stałym – nie… Mam chęć wziąć spinacz i sprawdzić…

    #104363
    matex85
    Uczestnik
    • 4
    • 74Postów:

    wyjmij włącznik i po prostu próbówką go sprawdź, najlepiej też posprawdzaj wszystkie przewody a styki i kostki posmaruj pastą miedzianą.
    ale śnieg okropnie pada ;D

    #104372
    Kisiu1981
    Użytkownik
    • 77
    • 4 647Postów:

    Musi być wyłącznik. A może lepiej dać nowy – to nie kosztuje dużo… Myślałem też zrobić na krótko – przynajmniej bym już nie zapomniał włączyć świateł.

    #104381
    KrzysiekP
    Użytkownik
    • 14
    • 2 166Postów:

    lepiej nowy bo jak zepniesz na króko to moze wytrzymac na chwile a podczas postouj gdyby wystapilo zwarcie w stacyjce to padnie akus

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button