Hough David L – Motocyklista Doskonaly – wersja do pobrania

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik jazdy na motocyklu dla początkujących i zaawansowanych. Wiesz co to przeciwskręt, jak i kiedy go stosować? Dlaczego powinieneś dodawać gazu przez całą długość zakrętu? Jak profesjonalnie wykonać unik i ostro zahamować? Co zrobić, gdy tylne koło wpadnie w poślizg? Co powoduje, że motocykl sam trzyma równowagę? Jakie są najczęstsze przyczyny wypadków z udziałem motocyklistów i jak ich uniknąć? Chcesz poznać techniki, które pomogą ci przetrwać w mieście? Niezależnie od tego czy motocykl traktujesz jako codzienny środek komunikacji, czy ubóstwiasz jazdę po górskich, krętych drogach, warto abyś zajrzał do tej książki. Szczegółowe porady opatrzone blisko 200 fotografiami, rysunkami i wykresami przedstawiającymi konkretne techniki i sytuacje drogowe. Tak ogromnej, zaawansowanej wiedzy o jeżdżeniu motocyklem nie poznasz na żadnym kursie. Książka stworzona przez motocyklistę, który jest uznanym autorytetem w Stanach Zjednoczonych, a swoje porady na łamach czasopism publikuje od blisko 30 lat. Na jego doświadczeniach opierają się kursy szkół jazdy dla zaawansowanych za Wielką Wodą. Wiedza, doświadczenie i zabawne opowieści starego wyjadacza Davida L. Hougha dają kapitalną mieszankę – pożywną, ale lekkostrawną. Ta książka może być dla Ciebie początkiem długiej drogi do stania się naprawdę doskonałym motocyklistą. Czy jesteś początkującym motocyklistą, czy zaprawionym, starym wyjadaczem znajdziesz w tej książce coś, czego warto się nauczyć. Coś, co sprawi, że będziesz jeździł lepiej i bezpieczniej niż przed lekturą. Fred Rau Redaktor Naczelny Motorcycle Consumer News

Link:

http://www.megaupload.com/?d=DW2M835M

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

To nielegalne! 😡

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

co nielegalne ?

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ta książka to darmowa wersja internetował:>

Dobra żartowałem, ale jak to pobrałem i zobaczyłem to pomyślałem że nieprędko to przeczytam 🙂

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

jakie by nie było, ale jest 😛
    no kurcze trochę tego jest.. 😕

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Szukałem tej książki, ale nie mogłem jej znaleźć dotychczas…

Good Job Adver :564:

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

A w bibliotece albo księgarni znajde?

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

A w bibliotece albo księgarni znajde?

Poszukaj w kiblu na regale 😆
    A tak na serio to raczej nie…

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

w dobrej bibliotece miejskiej powinna byc ta ksiazka.
    w ksiegarni kazdej ci ja sprowadza 😉

dywer trzeba bylo napisac do mnie 😛
    mam ja z pol roku na kompie i nie mogę się za nia zabrac, przecyztalem z 5 stron dopiero 😛

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

KruczeK napisał:

mam ja z pol roku na kompie i nie mogę się za nia zabrac, przecyztalem z 5 stron dopiero

to już cie wyprzedziłem, bo przeczytałem 15 😛

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Mi się nawet pierwszego postu czytać nie chce 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

ja juz mam 53 stronę przeczytaną 🙂

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Muahaha 😀 Po tej lekturze, zakręty, które pokonywałem z v-max 70km/h, po lekturze i treningach pokonuję z v-max w okolicach 100km/h 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

a powiedz mi jak to robisz ? 😛 Bo mi się nie chce jakoś czytać 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

ja jestem na 14 stronie według tej numeracji adobe’a a według książkowej na 28 i jak na razie duzo się nie nauczyłem, w sumie nic bo to o pokonywaniu winkli było i jeżdżę tak jak tam piszą cały czas ;p

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Wyciskam metodę przeciwskrętów do oporu, wykorzystuję przesunięty aspekt i metodę okien i samo wychodzi, rozumiszł xD To trzeba przeczytać rozdział po rozdziale i poćwiczyć, bo lepiej i krócej, niż w tej książce wytłumaczyć się tego nie da 😉

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

ale ja nie wiem, to są jakieś niezwykłe metody na to ? 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Czorna magia xD

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

nie, po prostu książka pomaga dopracować technike pokonywania zakrętów i tyle, tzn pierwszy dział xD
    Czytając ją poznajesz technike która pozwala lepiej wykorzystać i pokonać zakręt z większą widocznością itd.
    Nie zaczynaj skręcać zbyt wcześnie przy skręcie w prawo od środka drogi zaczynasz w zakręcie jesteś przy prawej krawędzi i wychodzisz na środku znowu ;p dzięki temu zakręt wydaje się szerszy i można z większą prędkością wejść, i musisz wyczuć ogólnie w którym momęcie trza zacząć skręcać za późno się nie wyrobisz za wcześnie wylecisz na przeciwny pas itd ;p
    Jak na razie 1 rozdział przeczytałem i dużo się nie dowiedziałem ciekawego czego bym nie znał, poczytamy zobaczymy ;D

PS Przynajmniej tak to zrozumiałem z tej książki ;p

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

heh tyle to i ja wiem :mrgreen:

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Ja Kupiłem taką, naprawde warto, jest dużo ciekawostek o których nie widziałem. Pierwsza i jedyna książka jaką kupiłem i ani trochę nie żałuję.

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

ja tam zamiast czytać słucham xD syntezator mowy i lecimy xd hah 😀

Anonim
    Gość
    • 4 533
    • 89 923Postów:

Wojtekwlkp napisał:

ja tam zamiast czytać słucham xD syntezator mowy i lecimy xd hah 😀

To już jest na prawde szczyt lenistwa, nie ma co.
    Rozumiem nie czytać lektur które zazwyczaj są głupie, ale coś co jest ciekaweź oO

Wyświetla 1 wpisy z $
  • Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Back to top button