Honda NS-1
- This topic has 8 odpowiedzi, 1 głos, and was last updated 14 years, 11 months temu by .
Wyświetla 1 wpisów z $
Wyświetla 1 wpisów z $
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Witam!!! Mam zamiar kupić sobie Honde ns-1 ale nie jestem pewien czy to jest dobry sprzęt Możecie opisać jej wady
Dobre sprzęty, a jak już trafi ci się Montessa to super ;]. Kiedys ślepiłem trochę informacji na temat NS-1: http://www.tkkj.net/viewtopic.php?f=30&t=92
Może i dobre, ale ze względu na swój wiek… często dosyć awaryjne. Miałem doświadczenie z jednym egzemplarzem tego modelu. Niestety, już się sypał.
Jak się dba tak się ma 😉
Ja bym ci proponował apke rs 80 można tanio spotkać w ciekawym roczniku:) A ns-1 nie ma co ukrywać trochę stare:)
Racja, ns stare a apka juz lepsza chociaż ja bym poszukał tzr tej w starej budzie bo calkiem spoko sprzęcik
O dokładnie, jest też TZR 80, też całkiem fajne sprzęciki ;).
no tylko zależy jakie kolega ma fundusze na sprzęcior. TZR elegancka a jak mniej kasy to RSka
wino napisał:
Racja, ns stare a apka juz lepsza chociaż ja bym poszukać tzr tej w starej budzie bo calkiem spoko sprzęcik
No ja tez bym proponowal tzr najlepiej 125..:) jezdzilem kiedys taka..:) Spoko się smiga:)